ДДЛРГ Димчо Дебелянов 
Присъедини се към нас в  Facebook English | Присъединете се към нас 
Начало > Домове за сираци: 7-18 г. > ДДЛРГ Димчо Дебелянов

ДДЛРГ Димчо Дебелянов - Закрит


Адрес ул. Албена № 3, общ. Силистра, обл. Силистра Ел. поща ddlrg.silistra@abv.bg
Интернет адрес http://milostiv.org/245 Телефон 086/821 848 086/ 821 857
ДиректорСтилиян Стойчев Виж на карта bgmaps.com
Капацитет50
Информация
Капацитета на дома е 50 деца. Към дома функционира и Преходоно жилище с капацитет 8 места. Към настоящия момент в ДДЛРГ "Димчо Дебелянов" са настанени 49 деца. В Преходно жилище се обгрижват 6 деца, от които 4 са девойки и 2 младежи.

Дома се помещава в сградата на бивша правителствена резиденция. През последните пет години се извършиха множественно ремонтни дейности, изразяващи се в подмяна на дограма, поставяне на ламиниран паркет, закопуване на ново оборудване. Във всчки стаи на децата има кабелна телевизия и интернет, има оборудвана малка фитнес зала. Дома разполага със собствен транспорт - два училищни автобуса. От 4 години работим с англййска неправителственна организация и Хинингтън колеж - Лондон.
Новини
  • Разпределят дарението, събрано от английското семейство Легет
    22.04.2014
    Дарение, събрано от Бернадет и Дъглас Легет от Великобритания, ще бъде разпределено между Великден и Първи май в Силистренска област. Това стана ясно на среща на семейството с областния управител Насуф Насуф. Дарението от Лондон е над 9 тона и е за четири социални дома в Силистра и Главиница. Търсят се фирми от Силистра да съдействат за пренасянето до адресите. Дарението включва обзавеждане за компютърни кабинети, постелъчен инвентар
Карта


Обновено на 22.08.2015


Copyright © 2011-2019 milostiv.org