ДДЛРГ Св. Иван Рилски 
Присъедини се към нас в  Facebook English | Присъединете се към нас 
Начало > Домове за сираци: 7-18 г. > ДДЛРГ Св. Иван Рилски

ДДЛРГ Св. Иван Рилски - Закрит


Адрес с.Брестовица; ул.Янтра № 9, общ. Борово, обл. Русе Ел. поща
Интернет адрес http://milostiv.org/234 Телефон 081462-231
ДиректорЛюбчо Цветков Виж на карта bgmaps.com
Капацитет37
Информация
От 20 януари тази година със заповед на директора на Агенцията за социално подпомагане е прекратено настаняването на нови деца в дома, а от първия ден на новата година капацитетът му е намален от 60 на 55 места. В момента в социалното заведение в Брестовица живеят 49 души. От тях 35 са деца под 18 години, а останалите 14 са младежи, навършили пълнолетие. Те все още са в дома, защото няма къде другаде да бъдат настанени. От възпитаниците на дома 37 са с увреждания и ползват допълнителни социални услуги.

25 от питомците са вписани в Регистъра на пълно осиновяване, а на 22 от тях документите са пратени в Министерството на правосъдието за международно осиновяване.

Източник на снимката http://news.ibox.bg
Източник на информацията news.ibox.bg и ruse-dnes.com
Новини
  • Патриарх Неофит зарадва с подаръци деца, лишени от родителски грижи
    31.12.2013
    В навечерието на Рождество Христово Негово Светейшество Българският патриарх Неофит зарадва с подаръци децата от ДДЛРГ „Св. Иван Рилски” в с. Брестовица, община Борово, област Русе. Малчуганите получиха плазмен телевизор и лакомства от предстоятеля на БПЦ. Негово Светейшество не е афиширал направеното дарение, но за него разказаха на ruseinfo.net от управата на дома за деца, лишени от родителски грижи. Познанството на малчуганите с Бъл
Допълнителна информация
Карта


Обновено на 22.08.2015


Copyright © 2011-2019 milostiv.org