ДДЛРГ "Христо Райков" 
Присъедини се към нас в Facebook English | Присъединете се към нас 
Начало > Домове за сираци: 7-18 г. > ДДЛРГ "Христо Райков"

ДДЛРГ "Христо Райков" - Закрит


Адрес ул. Равнец №1, общ. Габрово, п.к. 5300 , обл. Габрово Ел. поща dovdlrg_gb@mail.bg
Интернет адрес http://milostiv.org/215 Телефон 066 / 805 103
ДиректорЖулиета Генова Виж на карта bgmaps.com
Капацитет30
Информация
ДДЛРГ “Христо Райков” е социална институция с настаняване на деца на възраст от 7 до 20 години.
Новини
 • Кампанията „Оцвети ми лято“ се нуждае от вашата подкрепа
  03.07.2014
  „Оцвети ми лято” е благотворителна кампания за набиране на средства за провеждането на Училище по изкуства за деца, лишени от родителски грижи. Участници в него са децата от ДДЛРГ “Христо Райков”, Габрово. Училището ще се проведе в периода от 14 до 31 юли 2014 г. в почивна база „Соколски манастир”, Габрово. Това ще е седмият поред лагер по изкуствата за децата от този дом, но средства за тазгодишната инициативата в
 • Дари ръчно изработени предмети в полза на деца
  05.06.2014
  Вече 6 лета група доброволци споделят знанията си по рисуване, музика, театър, пластика с възпитаниците от дома за деца, лишени от родителски грижи "Христо Райков", гр. Габрово, по време на двуседмичното Лятно училище по изкуства „Оцвети ми лято“. Организаторите дават възможност на деца, лишени от родителска грижа, и деца, живеещи в бедност, да развият своите социални и артистични умения, да се запознаят с фолклора, културното и религио
Належащи нужди
В домa, благодарение на грижите на Директора г-жа Жулиета Генова децата имат нужда от малко неща. Най-важното : децата са спокойни, възпитани, учат се, облечени, обути и нахранени са.

Основно нуждите са свързани с подобряването на материалната база / освежаване на стените на спалните помещения, подмяна на настилката в коридорите, обособяване на дворна площ. Децата обитават трети и четвърти етаж от четириетажна сграда, която е била част от строителенят техникум в Габрово.

Както при повечето дечица, винаги имат нужда от: Не на последно място, би било прекрасно ако на рожденните си дни тези деца получават повече внимание и подаръци.
Допълнителна информация
Карта


Обновено на 22.08.2015


Copyright © 2011-2019 milostiv.org