Присъедини се към нас в Facebook English | Присъединете се към нас 

Очаквам много да науча, да разширя кръгозора си и един ден да стана част от дарителите

| 31.08.2018Следният текст е мотивационно писмо на деветнадесетгодишната А. Г., с  което кандидатства за стипендия в конкурса на Милостив - "Добротворчество" 2018. Освен мотивационното писмо участничката ни е изпратил и документи, доказващи, че има нужда от финансова подкрепа за обучението си. Целта на конкурса е да подпомага младежи в неравностойно положение, желаещи да учат висше образование. Всеки, който желае да помогне за следването на някой от младежите, може да види как би могъл да го направи от - http://milostiv.org/text/770

Уважаема комисия,

Разбрах за огромната възможност, която предоставяте и силно се заинтересувах. От две години се издържам напълно от инициативи в помощ на младежи в затруднено положение, сираци или полусираци. Преди това не съм си и представяла, че има толкова добри хора, които организират и даряват безвъзмездно средства, за напълно непознати. Без такива като вас, стотици мечти нямаше да бъдат реалност. Лично за мен това е един голям стимул за учение и развитие. Знам, че някой е повярвал в моите способности и това доверие ме кара да се чувствам признателна!

Избрах да продължа моето образувание във Великотърновският университет „Св. Св. Кирил и Методий“, специалност „Счетоводство и контрол“. Преди това учих в Професионалната гимназия по икономика „Проф.д-р.Димитър Табаков“, гр.Сливен със същата специалност. Тогава разбрах, че икономиката ми се отдава и искам да усъвършенствам знанията и уменията си в тази област. Посещавала съм практики, в реална работна среда , където учениците и студентите получават допълнителна компетентност по специалността. Ще се постарая да докажа способностите си и да съм сред изявените студенти. Очаквам много да науча, да разширя кръгозора си и един ден да стана част от дарителите.

Снимка: https://pixabay.com

Търси

Категории

 1. Всички
 2. Добри примери
 3. Материали от конкурс за есе, посветен на милостинята и дяконията
 4. Беседа за милосърдието и социалната дейност на Църквата
 5. Дарителството в България от 1878 до 1951 година
 6. Милосърдие и християнство
 7. Конкурс "Добротворчество" 2015, категория Студенти
 8. Конкурс "Добротворчество" 2015, Млади писатели
 9. Как да получа помощи?
 10. Конкурс "Добротворчество" 2017, категория Студенти
 11. Превенция на здравето
 12. Конкурс "Добротворчество" 2018
 13. Конкурс "Добротворчество" 2019
 14. COVID-19
 15. Конкурс "Добротворчество" 2020
 16. Конкурс "Добротворчество" 2022
 17. Конкурс "Добротворчество" 2023

Тип

 1. Всички
 2. Препоръчани
 3. Видео

Статии и видео


Текущи инициативи
Copyright © 2011-2024 milostiv.org
dgamalova