Присъедини се към нас в  Facebook English | Присъединете се към нас Доставяне на "Библия за деца" на домоветеОрганизатори: Милостив (идеята е взаимствана от "Подарете книга" и "Фондация Приятели на България")

Период: 01.11.2012 - 10.12.2012

Описание:
Организиране на доставянето на Библия за деца на домовете за деца лишени от родителска грижа на възраст от 7 до 18 години. Библиите са одобрени като учебно помагало както от Министерство на образованието, така и от Светия Синод на Българската православна църква. Разпространяват се чрез издателство Слънце и се предоставят напълно безплатно благодарение на Фондация Приятели на България, която е осъществявала неколкоратно подобна инициатива.

Резултати:

Успяхме да се свържем с почти всички 48 дома за деца от 7 до 18 години, като на 20 дома вече са им били доставени. Поръчаха ни от 15 дома общо 691 Библии, които бяха изпратени на домовете. Шест доброволци взеха участие, специално благодарим на Божидар Апостолов за помощта за доставката, както и на Сетослав, и Ангел :)Copyright © 2011-2024 milostiv.org
dgamalova