Присъедини се към нас в  Facebook English | Присъединете се към нас 

Да помогнем на Тео смело да проходи!

19.05.2023

Да помогнем на Тео смело да проходи!Теодор е роден недоносен и развива ДЦП. След много операции и рехабилитация, все още има сериозни проблеми с крачетата. Необходима е операция от неврохирург за преодоляване на спастиката, за да може Тео да ходи и играе нормално както всички деца.

Теодор е роден преждевременно в 29 г. с., вследствие на което развива детска церебрална парализа. От 8-месечна възраст е на непрекъсната рехабилитация за отпускане на мускулите на крачетата. Поставян му е два пъти ботокс, извършена е и фибротомия в Сърбия.

Така в състоянието на детето има известно подобрение, но изострената спастика на долните крайници продължава да бъде сериозен проблем.

Затова родителите правят запитване до д-р Парк – известния неврохирург, който прилага лечение на спастика чрез селективна дорзална ризотомия в САЩ, детска болница „Сейнт Луис“ – отговорът на д-р Парк е, че „Теодор е много добър кандидат за операция ризотомия.“

Здравейте мили хора с добри сърца!
Съдбата на един малък герой е във Вашите ръце !Т еодор е едно лъчезарно и будно детенце на 5 години, което страда от Детска церебрална парализа. За жалост, той не е имал възможността за весело и безгрижно детство, както повечето му връсници. Но това може да се промени !!! Нуждае се от Селективна Дорзална Ризотомия (SDR) – процедура, чрез която Тео най-накрая ще може стабилно да проходи !!! Тя се извършва най – успешно в САЩ и по – точно в „CHILDREN’S HOSPITAL” ST.LOUIS, MISSOURI. Необходимата сумата за операцията е 49 118.00 $, която за жалост е непосилна за нашето семейство! Затова имаме нужда от Вашата помощ и състрадателност, за да съберем необходимите средства възможно най-скоро!


В сумата не са включени разходи за транспорт и престой. Родителите са осигурили част от сумата, за останалата част обаче силно се надяват на дарителска подкрепа! Към 12.05.2023 год. в дарителската сметка на Теодор има 32 300 лв. Необходими са още около 31 300 долара.

Можем да помогнем на Тео с дарителски sms текст на латиница DMS TEODOR на номер 17 777.

Източник: https://dmsbg.com
Снимка: https://dmsbg.com

Новини

Търси

Тип новина

  1. Всички
  2. Благотворително събитие
  3. Вдъхновяваща новина
  4. Зов за помощ
  5. Искам да помогна

Категории

  1. Всички
  2. Сираци
  3. Деца с увеждания
  4. Хора с увреждания
  5. Стари хора
  6. Приюти
  7. Кухни за бедни
  8. Социално слаби
  9. Хора със здравословни проблеми
  10. Затворници
  11. Бежанци
  12. Православни храмове
  13. Алкохолно и наркозависими
  14. Други

Тип помощ

  1. Всички
  2. Книги
  3. Лечение
  4. Кръводаряване
  5. Играчки
  6. Лекарства
  7. Облекло и обукви
  8. Хранителни продукти
  9. Мебели
  10. Техника
  11. Финансова помощ
  12. Социални събития
  13. Курсове и обучения
  14. Доброволчески труд
  15. Работа срещу заплащане
  16. Подслон
  17. Култура
  18. Конкурси

Покажи всички новини

Copyright © 2011-2024 milostiv.org
dgamalova