Присъедини се към нас в Facebook English | Присъединете се към нас 

Работодател подарява колелета на служителите си

Автор: Дарик | 29.08.2016

Работодател подарява колелета на служителите си Работещите в най-голямата шивашка фирма в региона на Гоце Делчев имат възможност да идват на работа с велосипед, подарен им от работодателя.

Инициативата е на собственика Бертрам Ролман. Първите сто велосипеда вече са раздадени на тези, които желаят да използват това по-здравословно и екологично превозно средство. Предстои доставката на още сто велосипеда, след като желаещите са се увеличили.

Тази придобивка е само за живеещите в град Гоце Делчев и село Мусомища работници, като е спазено изискването за безопасност велосипедистите да не излизат на републиканската пътна мрежа. "Няма ограничения велосипедите да се използват само за отиване и връщане от работа, а когато времето е лошо работниците могат да използват автобусите за служебен транспорт", уточни HR специалиста Катя Караиванова.

Когато правили проучване за реализирането на тази идея, от фирмата попаднали на случай в страната, където работодателят давал стимул от 50 лева на месец, ако работниците използват за транспорт до работното място велосипед, но предприятието в Гоце Делчев е единствената фирма, която подарява велосипеди на работниците си, разказа още специалистката по човешки ресурси.

Велосипедите са специално подбрани за движение в градска среда, да са удобни и за жени, имат кошница за поставяне на дамска чанта или друг дребен багаж. В момента във фирмата се изгражда специален паркинг за велосипеди.

Източник: https://dariknews.bg
Снимка: https://dariknews.bg

Споделете с нас добрина - ваша или на ваш познат и ние ще я разкажем на страниците на Милостив, за да вдъхновим и други добротворци.

Новини

Търси

Тип новина

 1. Всички
 2. Благотворително събитие
 3. Вдъхновяваща новина
 4. Зов за помощ
 5. Искам да помогна

Категории

 1. Всички
 2. Сираци
 3. Деца с увеждания
 4. Хора с увреждания
 5. Стари хора
 6. Приюти
 7. Кухни за бедни
 8. Социално слаби
 9. Хора със здравословни проблеми
 10. Затворници
 11. Бежанци
 12. Православни храмове
 13. Алкохолно и наркозависими
 14. Други

Тип помощ

 1. Всички
 2. Книги
 3. Лечение
 4. Кръводаряване
 5. Играчки
 6. Лекарства
 7. Облекло и обукви
 8. Хранителни продукти
 9. Мебели
 10. Техника
 11. Финансова помощ
 12. Социални събития
 13. Курсове и обучения
 14. Доброволчески труд
 15. Работа срещу заплащане
 16. Подслон
 17. Култура
 18. Конкурси

Покажи всички новини

Copyright © 2011-2021 milostiv.org
dgamalova