Присъедини се към нас в Facebook English | Присъединете се към нас 

Отвори врати коледният базар в Сапарева баня

22.12.2016

Отвори врати коледният базар в Сапарева баняОтвори врати коледният благотворителен базар в Сапарева баня в помощ на деца сираци, самотни родители и деца със специални нужди. Базарът се организира от Община Сапарева баня, със съдействието на дарители и с неоценимия труд на децата, изработили коледни джинджифилови сладки и традиционните сурвачки. Сладкишите са приготвени от момиченцата от подготвителната група към ДГ "Св. Анна" в своеобразната работилница "Кухнята на баба". Сурвачките и коледните играчки са изработени от момченцата в "Работилницата на дядо".

Благотворителният базар ще се провежда и на всички останали мероприятия от коледно-новогодишната програма в Сапарева баня.

Като част от програмата бе и тържеството на Школата по пиано на малките таланти от Сапарева баня, с ръководител Надя Джоргова. Децата представиха своя коледен концерт по пиано и впечатлиха гостите с известни класически и филмови музикални изпълнения. Тържеството уважиха кметът Калин Гелев, председателят на Общинския съвет Иван Куйов, зам.-кметът Славчо Коларски и общинският съветник от Дупница Емил Гущеров.

Сапаревобанци имаха възможност да изгледат безплатно постановките "Тигърът" и "Машинописци", представени от ОбДТ "Невена Коканова" - Дупница. На сцената в Сапарева баня играха талантливите актьори Ивайло Захариев, Мария Миради, Виктория Янева и Иван Иванов.

Тази вечер, като част от коледно-новогодишната програма в Сапарева баня, от 17:00 ч. в залата на НЧ "Просветен лъч - 1905" ще се състои и благотворителният концерт, организиран от читалището и Община Сапарева баня. "От деца за деца" - това е каузата на концерта. В благотворителното мероприятие ще вземат участие Смесеният хор към НЧ "Зора - 1858" - Дупница, както и местни фолклорни състави.

Източник: http://www.dariknews.bg

Новини

Търси

Тип новина

 1. Всички
 2. Благотворително събитие
 3. Вдъхновяваща новина
 4. Зов за помощ
 5. Искам да помогна

Категории

 1. Всички
 2. Сираци
 3. Деца с увеждания
 4. Хора с увреждания
 5. Стари хора
 6. Приюти
 7. Кухни за бедни
 8. Социално слаби
 9. Хора със здравословни проблеми
 10. Затворници
 11. Бежанци
 12. Православни храмове
 13. Алкохолно и наркозависими
 14. Други

Тип помощ

 1. Всички
 2. Книги
 3. Лечение
 4. Кръводаряване
 5. Играчки
 6. Лекарства
 7. Облекло и обукви
 8. Хранителни продукти
 9. Мебели
 10. Техника
 11. Финансова помощ
 12. Социални събития
 13. Курсове и обучения
 14. Доброволчески труд
 15. Работа срещу заплащане
 16. Подслон
 17. Култура
 18. Конкурси

Покажи всички новини

Copyright © 2011-2021 milostiv.org
dgamalova