Присъедини се към нас в Facebook English | Присъединете се към нас 

Започна "Акция Дядо Коледа 2015"

Автор: Дарик | 07.12.2015

Започна "Акция Дядо Коледа 2015"„Заедно да подарим по една вълшебна коледна приказка!". Под това мото Сдружение „Бъдеще за децата" провежда до 18-ти декември Коледна кампания. Инициативата е изцяло благотворителна и се реализира в подкрепа на деца в неравностойно положение от община Казанлък. Кампанията е адресирана към казанлънчани с призив да помогнат за събирането на коледни подаръци за 110 деца.

Местната организация за пореден път получи подкрепата, както на община Казанлък, така и представители на бизнеса и медиите в града.

"Всяка година в кампанията се включват двойно повече добротоворци, което означава и двойно повече подаръци, за двойно повече деца. Ще се радваме и тази Коледа заедно да успеем да помогнем на колкото се може повеч
е деца и техните семейства", споделят от Сдружението.

В рамките на „Акция Дядо Коледа" тази година, екипът на Сдружение „Бъдеще за децата" е разположил коледни дръвчета в различни точки на община Казанлък - „Културно-информационен център на община Казанлък (ул. „Искра" №4), магазин „Вимакс", хранителният магазин „Перфект МЛ" в село Дунавци и „Арсенал" АД.

На всяка една от вълшебните елхи има определен брой специални коледни играчки и писмо към тях. Във всяко писмо е разказана историята за съдбата на едно дете и неговото семейство, кратко описание на кампанията с инструкции, които новите помощници на Добрия старец да последват и картичка. Всеки може да стори по едно добро дело и да подкрепи семейство в риск.

Вземете си една или повече от коледните играчки. Запознайте се с историята на едно или повече деца. И оставeте своя Коледен подарък под елхата, в чувала на Дядо Коледа.

В навечерието на Святата нощ (от 21.12. до 23.12.), екипът и доброволците на Сдружение „Бъдеще за децата", ще се погрижат всички събрани коледни подаръци, да бъдат поднесени на децата, лично от Дядо Коледа.

Тази година в кампанията „Акция Дядо Коледа", Сдружение „Бъдеще за децата" е включило потребители от социални услуги за деца, на територията на гр. Казанлък - Център за обществена подкрепа, Център за социална рехабилитация и интеграция и Центровете за настаняване от семеен тип, както и деца, за които местната организация е получила информация от граждани.

Всички писма съдържат информация за детето и неговот семейство като е спазена пълна конфиденциалност, съгласно Закона за личните данни. Пликовете по нашите Коледни елхи за запечатани и обозначени с печат на СНЦ „Бъдеще за децата" гр. Казанлък.

Сдружение „Бъдеще за децата" се разграничава от всякакви други директни и/или индиректни дейности, кампании и истории, които попадат в общественото пространство.

Източник: http://www.dariknews.bg

Новини

Търси

Тип новина

 1. Всички
 2. Благотворително събитие
 3. Вдъхновяваща новина
 4. Зов за помощ
 5. Искам да помогна

Категории

 1. Всички
 2. Сираци
 3. Деца с увеждания
 4. Хора с увреждания
 5. Стари хора
 6. Приюти
 7. Кухни за бедни
 8. Социално слаби
 9. Хора със здравословни проблеми
 10. Затворници
 11. Бежанци
 12. Православни храмове
 13. Алкохолно и наркозависими
 14. Други

Тип помощ

 1. Всички
 2. Книги
 3. Лечение
 4. Кръводаряване
 5. Играчки
 6. Лекарства
 7. Облекло и обукви
 8. Хранителни продукти
 9. Мебели
 10. Техника
 11. Финансова помощ
 12. Социални събития
 13. Курсове и обучения
 14. Доброволчески труд
 15. Работа срещу заплащане
 16. Подслон
 17. Култура
 18. Конкурси

Покажи всички новини

Copyright © 2011-2024 milostiv.org
dgamalova