Присъедини се към нас в Facebook English | Присъединете се към нас 

Pathways организира Благотворителен коледен концерт в Пазарджик

Автор: Милостив | 05.11.2015

Pathways организира Благотворителен коледен концерт в ПазарджикЗа пета поредна година езиков център "Pathways" в град Пазарджик организира благотворителен коледен концерт. Той ще се състои на 17-ти декември от 17.30ч. в голямата зала на Младежки дом Пазарджик. Входът е безплатен. Всеки посетител може да дари, колкото прецени, в някоя от поставените на входа кутии.

През последните години това е една от най-големите благотворителни акции в града, която усява да обединини множество малки и големи ентусиасти. Целта на концерта е да подкрепи Центъра за настаняване от семеен тип в града в навечерието на Коледа. Набраните средства ще помогнат за закупуването на подаръци за децата, които да ги зарадват на празника.

В момента се набират участници. Всеки, който иска да участва в концерта може да го направи като заяви интерес до 11-ти декември, 2015 г. в офиса на Pathways или на apply@pathways-bg.com. Трябва да се съобщи какво бихте искали да направите, колко време ще ви отнеме, колко хора ще участват, дали ви трябва съпровождаща музика и т.н. Първият обявен изпълнител е Стефан Стоилов, носител на престижната награда "ПОП и РОК ИЗПЪЛНИТЕЛ НА БАЛКАНИТЕ" и Лили Пенчава, участник в X Factor.

Покажете своите таланти или елате като гост на концерта. Ще се насладите на невероятни изпълнения, ще имате възможността опитате чудесни собственоръчно приготвени от участниците вкусотийки, както и да попеете и потанцувате с тях. Няма как да не споменем, че концертът ще посети и белобрадият старец, който ще пристигне директно от Лапландия.

Повече информация на Фейсбук страницата .

Новини

Търси

Тип новина

 1. Всички
 2. Благотворително събитие
 3. Вдъхновяваща новина
 4. Зов за помощ
 5. Искам да помогна

Категории

 1. Всички
 2. Сираци
 3. Деца с увеждания
 4. Хора с увреждания
 5. Стари хора
 6. Приюти
 7. Кухни за бедни
 8. Социално слаби
 9. Хора със здравословни проблеми
 10. Затворници
 11. Бежанци
 12. Православни храмове
 13. Алкохолно и наркозависими
 14. Други

Тип помощ

 1. Всички
 2. Книги
 3. Лечение
 4. Кръводаряване
 5. Играчки
 6. Лекарства
 7. Облекло и обукви
 8. Хранителни продукти
 9. Мебели
 10. Техника
 11. Финансова помощ
 12. Социални събития
 13. Курсове и обучения
 14. Доброволчески труд
 15. Работа срещу заплащане
 16. Подслон
 17. Култура
 18. Конкурси

Покажи всички новини

Copyright © 2011-2024 milostiv.org
dgamalova