Присъедини се към нас в  Facebook English | Присъединете се към нас 

От училището в с. Русаля търсят дарители за изграждане на мултифункционално спортно игрище

26.04.2023

От училището в с. Русаля търсят дарители за изграждане на мултифункционално спортно игрищеДарителска кампания за изграждане на мултифунционално външно спортно игрище стартира екипът на Училището по изкуства и занаяти във великотърновското село Русаля. Нужни ще са между 30 000 и 40 000 лева, са изчислили от школото. Всеки може да предостави средства чрез Plartformatabg.com и с дарителски SMS с кодова дума DMS IGRA на номер 17 777.

„Кампанията сме я обявили до края на месец май. Фиксирали сме сумата от 17 000 лева на първо време. След това ще продължим отново, за да досъберем останалата сума. Освен с парични дарения, желаещи могат да се включат и с предоставяне на строителни материали, или с физическа дейност по терена. Той трябва да се заравни. След това ще се сложи специална настилка, оградна мрежа, осветление, ще има и съоръжение за спортовете баскетбол, волейбол, футбол, тенис и други спортни игри. Искаме децата да има къде да спортуват свободно и чисто. Теренът е разкалян след дъждове, децата се цапат. Това пък са допълнителни средства за пране”, посочи Камелия Иванова, мениджър „Проекти” и пиар на школо.

Дарителската кампания е под надслов „Подари мечтано игрище на децата в училището в с. Русаля”. В школото живеят и се учат 38 деца.

„Благодарение на вашата подкрепа нашите малчугани ще са по-чисти, по-здрави и ще спортуват на въздух в безопасна и подходяща среда. Нека им дарим сега равен шанс да тренират като истински спортисти, да играят и да развиват талантите си при нас, в Русаля. Да им подарим това, което иска всяко дете – да тича на воля, но този път – на сигурен, безопасен и добре осветен терен! Това ще бъде първото мултифункционално игрище в Русаля и всички деца от селото са добре дошли. Ще можем да играем и спортуваме заедно, както е било и до сега, но този път ще имаме подходяща настилка, а маратонките и дрехите ще са чисти!”, пишат още на Фейсбук страницата си от школото.

Новини

Търси

Тип новина

  1. Всички
  2. Благотворително събитие
  3. Вдъхновяваща новина
  4. Зов за помощ
  5. Искам да помогна

Категории

  1. Всички
  2. Сираци
  3. Деца с увеждания
  4. Хора с увреждания
  5. Стари хора
  6. Приюти
  7. Кухни за бедни
  8. Социално слаби
  9. Хора със здравословни проблеми
  10. Затворници
  11. Бежанци
  12. Православни храмове
  13. Алкохолно и наркозависими
  14. Други

Тип помощ

  1. Всички
  2. Книги
  3. Лечение
  4. Кръводаряване
  5. Играчки
  6. Лекарства
  7. Облекло и обукви
  8. Хранителни продукти
  9. Мебели
  10. Техника
  11. Финансова помощ
  12. Социални събития
  13. Курсове и обучения
  14. Доброволчески труд
  15. Работа срещу заплащане
  16. Подслон
  17. Култура
  18. Конкурси

Покажи всички новини

Copyright © 2011-2024 milostiv.org
dgamalova