Присъедини се към нас в Facebook English | Присъединете се към нас 

Танц с кауза срещу рака на гърдата: Party in Pink Zumbathon в България

15.02.2024

Танц с кауза срещу рака на гърдата: Party in Pink Zumbathon в БългарияНа 24-и февруари всички лицензирани инструктори по зумба в България, международно признати зумба експерти и над 600 участници ще се съберат на едно място, за да предложат уникална тричасова програма. Вход – свободен!

Този февруари Party in Pink™ Zumbathon® ще разпали дансинга едновременно в 10 града в България и то за втора поредна година. В сътрудничество с фондация „Една от 8“, мащабният проект има за цел най-вече да окаже осезаемо въздействие в борбата с рака на гърдата чрез набиране на средства и повишаване на осведомеността.

На 24 февруари 2024 г., 14:00 ч., Party in Pink™ Zumbathon® ще предложи зрелищна тричасова танцова програма, която ще се проведе едновременно в София, Варна, Пловдив, Бургас, Велико Търново, Стара Загора, Благоевград, Пазарджик, Добрич и дори ще достигне до Прилеп в Северна Македония.

С очакваните над 600 ентусиазирани участници, събитието има за цел да укрепи чувството за солидарност и споделена цел, показвайки подкрепата си към засегнатите от рак на гърдата и техните семейства.

Тазгодишното издание на Zumbathon® ще събере всички лицензирани инструктори по зумба в България на едно място. Майсторските класове, достъпни за всички, ще предоставят възможност на участниците да се включат в ободряващо танцово преживяване, водено както от местни таланти, така и от международно признати инструктори по зумба.

Party in Pink™ Zumbathon® България 2024 се провежда за втора година и цели да затвърди силата на общността. Входът за събитията е безплатен с предварителна регистрация, а участниците се насърчават да направят дарения на място за фондация „Една от 8“, която работи усърдно вече 10 години в подкрепа на засегнатите от рак на гърдата и техните семейства.

Присъединете се към нас на 24 февруари 2024 г., когато Party in Pink™ Zumbathon® ще превърне градовете в България в оживени танцови зони, пулсиращи в ритъма на единството, надеждата и решимостта. Заедно можем да окажем трайно въздействие в борбата с рака на гърдата.

Източник: https://www.borbabg.com

Новини

Търси

Тип новина

 1. Всички
 2. Благотворително събитие
 3. Вдъхновяваща новина
 4. Зов за помощ
 5. Искам да помогна

Категории

 1. Всички
 2. Сираци
 3. Деца с увеждания
 4. Хора с увреждания
 5. Стари хора
 6. Приюти
 7. Кухни за бедни
 8. Социално слаби
 9. Хора със здравословни проблеми
 10. Затворници
 11. Бежанци
 12. Православни храмове
 13. Алкохолно и наркозависими
 14. Други

Тип помощ

 1. Всички
 2. Книги
 3. Лечение
 4. Кръводаряване
 5. Играчки
 6. Лекарства
 7. Облекло и обукви
 8. Хранителни продукти
 9. Мебели
 10. Техника
 11. Финансова помощ
 12. Социални събития
 13. Курсове и обучения
 14. Доброволчески труд
 15. Работа срещу заплащане
 16. Подслон
 17. Култура
 18. Конкурси

Покажи всички новини

Copyright © 2011-2024 milostiv.org
dgamalova