Присъедини се към нас в Facebook English | Присъединете се към нас 

С 16 безплатни представления в малките населени места приключи творческият сезон на Арт работилница Дионисий

10.07.2023

С 16 безплатни представления в малките населени места приключи творческият сезон на Арт работилница ДионисийС две представления на 22 юли в селата Момин сбор и Ветринци ще завърши турнето „Детски театрални импресии с Арт работилница „Дионисий”, което започна в началото на юни. Комедията за малки зрители „Брей” е част от проекта, с който работилницата се изявява този сезон в 16 малки населени места на територията на община Велико Търново. В спектакъла, включващ куклен театър, игри, музика и много комични ситуации, участват актьорът Виктор Терзийски и балетният педагог Елица Филева, които са и ръководители на трупите от малки и големи артисти и танцьори. Входът, както и на всички останали представления от проекта, е свободен.

Двете представления завършват един цикъл от изигравания, пътувания и срещи с публика от различни възрастови групи на Арт работилница „Дионисий“ към НЧ ”Напредък-1911”, с. Шемшево. Освен „Брей“ трупите представяха и „Хитър Петър“. Проектът за безплатни представления в малки населени места е финансиран по програма „Култура 2023“ на Община Велико Търново.

Ръководителите на трупата Виктор Терзийски и Елица Филева са горди със своите възпитаници, които доказаха, че са научени да играят, пеят, танцуват и да се превъплащават, но най-важното – че са сплотен колектив.

Балетно студио „Балетино“ и Театрално студио „Дионисий“ на артработилницата са отворени за всички любители на класическия балет над 5 години и на театралното изкуство над 7 години за занимания в групи или индивидуално, за участия във фестивали, постановки и артпроекти.

Трупата е амбицирана да има още повече изяви през новия сезон след десетките покани, които получи след всяко свое представление през отминаващата театрална година.

Източник: https://www.borbabg.com

Споделете с нас добрина - ваша или на ваш познат и ние ще я разкажем на страниците на Милостив, за да вдъхновим и други добротворци.

Новини

Търси

Тип новина

 1. Всички
 2. Благотворително събитие
 3. Вдъхновяваща новина
 4. Зов за помощ
 5. Искам да помогна

Категории

 1. Всички
 2. Сираци
 3. Деца с увеждания
 4. Хора с увреждания
 5. Стари хора
 6. Приюти
 7. Кухни за бедни
 8. Социално слаби
 9. Хора със здравословни проблеми
 10. Затворници
 11. Бежанци
 12. Православни храмове
 13. Алкохолно и наркозависими
 14. Други

Тип помощ

 1. Всички
 2. Книги
 3. Лечение
 4. Кръводаряване
 5. Играчки
 6. Лекарства
 7. Облекло и обукви
 8. Хранителни продукти
 9. Мебели
 10. Техника
 11. Финансова помощ
 12. Социални събития
 13. Курсове и обучения
 14. Доброволчески труд
 15. Работа срещу заплащане
 16. Подслон
 17. Култура
 18. Конкурси

Покажи всички новини

Copyright © 2011-2024 milostiv.org
dgamalova