Присъедини се към нас в  Facebook English | Присъединете се към нас 

Безплатен интензивен курс по основи на дигиталния маркетинг ще се проведе във Велико Търново

19.04.2021

Безплатен интензивен курс по основи на дигиталния маркетинг ще се проведе във Велико ТърновоПрез май във Велико Търново ще се проведе интензивен курс по основи на дигиталния маркетинг, воден от дългогодишния преподавател в SoftUni Digital и SoftUni Creative – великотърновецът Александър Иванов, който е и управител на дигитална маркетинг агенция CreateX.Курсът е напълно безплатен и започва на 5 май 2021 г. Състои се от 8 лекции, които ще приключат на 21 май 2021 г.Курсистите ще завършат с изпит и при успешен такъв ще получат сертификат. Всяка лекция обръща внимание на отделен елемент от дигиталния маркетинг, като обхожда концепции, подходи, доказали се като успешни, както и практични познания, така че да даде конкретни приложими стъпки и резултатни примери. По този начин в края на курса участниците ще са запознати с целия интегриран маркетингов план, както и ще имат ясни, конкретни и доказано работещи примери, които да приложат на практика.Пълна информация за курса, както и форма за записване могат да бъдат намерени на http://course.createx.bg.

Формата за записване е отворена до 24 април, включително, като всяка заявка ще бъде разгледана от екипа на организаторите и ще бъде върната обратна връзка.Обучението във Велико Търново се организира от дигитална маркетинг агенция CreateX, чийто офис в града отвори преди малко повече от половин година и се разраства активно. Агенцията за пълно дигитално обслужване обхваща целия спектър на сферата – SEO, copywriting, онлайн реклама (PPC), social media, email marketing и други, в които работи с над 50 клиента. Завидни резултати показва и стажантската програма, през която за последните 7 месеца са преминали 21 души, на 60% от които са им предложени дългосрочни взаимоотношения с агенцията. Тя е активна и към момента.Обучението е в рамките на проект „Посока професия“, изпълняван с финансовата подкрепа на Исландия, Лихтенщайн и Норвегия по Фонд Младежка безработица, в рамките на финансовия механизъм на Европейското икономическо пространство и Норвежкия финансов механизъм. В България проектът се изпълнява от Фондация „Работилница за граждански инициативи“. Доставчик на обучението е Вола Софтуер ООД.


Споделете с нас добрина - ваша или на ваш познат и ние ще я разкажем на страниците на Милостив, за да вдъхновим и други добротворци.

Новини

Търси

Тип новина

  1. Всички
  2. Благотворително събитие
  3. Вдъхновяваща новина
  4. Зов за помощ
  5. Искам да помогна

Категории

  1. Всички
  2. Сираци
  3. Деца с увеждания
  4. Хора с увреждания
  5. Стари хора
  6. Приюти
  7. Кухни за бедни
  8. Социално слаби
  9. Хора със здравословни проблеми
  10. Затворници
  11. Бежанци
  12. Православни храмове
  13. Алкохолно и наркозависими
  14. Други

Тип помощ

  1. Всички
  2. Книги
  3. Лечение
  4. Кръводаряване
  5. Играчки
  6. Лекарства
  7. Облекло и обукви
  8. Хранителни продукти
  9. Мебели
  10. Техника
  11. Финансова помощ
  12. Социални събития
  13. Курсове и обучения
  14. Доброволчески труд
  15. Работа срещу заплащане
  16. Подслон
  17. Култура
  18. Конкурси

Покажи всички новини

Copyright © 2011-2024 milostiv.org
dgamalova