Присъедини се към нас в  Facebook English | Присъединете се към нас 

Безплатни онкологични консултации във Варна този петък

09.11.2020

Безплатни онкологични консултации във Варна този петъкТози петък, 13 ноември, варненци ще могат да се възползват от безплатни онкологични консултации, организирани от център за медицински консултации Бренер Груп. Събитието ще се проведе в офиса на компанията, който се намира на улица “Никола Вапцаров” №3, на 13 ноември в морската столица.

Жителите и гостите на града ще могат да разговарят на живо с онколога професор д-р Йозлем Ер от болницата Аджъбадем Маслак в Истанбул.

Всеки, който има желание да се възползва от тази възможност, трябва да си запише час предварително на телефон +359 897 824 041 или да се свърже директно с организаторите на събитието чрез имейл адрес: info@brennergroup.bg.

Консултациите ще се проведат само в рамките на един ден. Те ще бъдат най-вече подходящи за онкологично болни хора, които имат нужда от второ мнение или хора, които имат нужда от съвет за ранна диагностика на карцином. Осен това, раково болни пациенти, нуждаещи се от лечение в Турция или търсещи съвети за последващо лечение и възстановяване от онкологични заболявания, също могат да се срещнат със световно признатия специалист. Добре е пациентите, които се запишат за консултация да носят със себе си всички медицински документи, свързани със заболяването им.

Професор Йозлем Ер е специалист с международен опит и признание, най-вече в лечението на рак на гърдата, рак на белия дроб, рак на стомаха и рак на дебелото черво. Написала е редица научни трудове, които намират място в някои от най-престижните медицински журнали. Освен това, професор Ер е член на няколко асоциации, сред които Европейско Дружество по Медицинска Онкология, Турска Онкологична Група и Американско Общество по Клинична Онкология.

Тя е завършила обща медицина в Университет Хаджеттепе в Анкара, а след това специализира онкология в университетската болницата Erciyes, където по-късно започва и преподавателската си кариера. През годините практикува професията си, както в Турция, така и в САЩ. Придобива титлата "професор" през 2010 г. и оттогава е част от екипа на болница Аджъбадем Маслак в Истанбул, където се грижи за своите пациенти и до днес.

Здравна организация Аджъбадем обединява 22 болници, 19 медицински центъра и близо 22 000 служители, и е лидер в здравеопазването в Турция и региона. От 2016 г., след придобиването на болници Токуда и Сити Клиник, Аджъбадем Сити Клиник се превърна в най-големия частен доставчик на здравни услуги в България. От 2007 г. насам Университетът „Аджъбадем“ обучава медицински кадри и предава натрупания опит и ноу-хау на следващите поколения в здравеопазването.

Един от начините, по който пациенти от България могат да постъпят в някоя от клиниките на Аджъбадем, е чрез услугите на центъра за медицински консултации Бренер Груп. Специалистите, работещи в него, консултират хора, нуждаещи се от превантивни грижи, диагностика, лечение и естетични процедури в Турция. Компанията съдейства на пациенти от България да достигнат до най-подходящите клиники за тяхното състояние, както и осъществява връзката между световно известни специалисти и болните. Бренер Груп се грижи за престоя, документацията, комуникацията в болницата - както по време на, така и след провеждане на лечението. Според професионалистите от Бренер Груп, в основата на пълноценния и щастлив живот стои здравето. Именно поради тази причина те организират безплатните онкологични консултации на 13 ноември във Варна.

Още за събитието можете да научите на Facebook страницата на Бренер груп.

Източник: https://www.moreto.net

Новини

Търси

Тип новина

  1. Всички
  2. Благотворително събитие
  3. Вдъхновяваща новина
  4. Зов за помощ
  5. Искам да помогна

Категории

  1. Всички
  2. Сираци
  3. Деца с увеждания
  4. Хора с увреждания
  5. Стари хора
  6. Приюти
  7. Кухни за бедни
  8. Социално слаби
  9. Хора със здравословни проблеми
  10. Затворници
  11. Бежанци
  12. Православни храмове
  13. Алкохолно и наркозависими
  14. Други

Тип помощ

  1. Всички
  2. Книги
  3. Лечение
  4. Кръводаряване
  5. Играчки
  6. Лекарства
  7. Облекло и обукви
  8. Хранителни продукти
  9. Мебели
  10. Техника
  11. Финансова помощ
  12. Социални събития
  13. Курсове и обучения
  14. Доброволчески труд
  15. Работа срещу заплащане
  16. Подслон
  17. Култура
  18. Конкурси

Покажи всички новини

Copyright © 2011-2024 milostiv.org
dgamalova