Присъедини се към нас в  Facebook English | Присъединете се към нас 

Безплатни прегледи за гръбначни изкривявания и плоскостъпие за деца от 7 до 18 години

20.09.2023

Безплатни прегледи за гръбначни изкривявания и плоскостъпие за деца от 7 до 18 години"Скъпи родители,

Център по рехабилитация Physio Health Варна за втора поредна година организира безплатен скрининг на деца от 7 до 18 години. Каним ви на 13-ти и 14-ти октомври, за да прегледаме безплатно вашето дете за всички видове гръбначни изкривявания (сколиоза, кифоза, лордоза, отпусната стойка) и за проблеми със стъпалата - плоскостъпие и хипер свод. На разположение ще бъдат 7 рехабилитатори на Physio Health, като отново специално ще ни гостуват от София - детският ортопед травматолог д-р Ели Иванова от МБАЛ Пирогов и известният кинезитерапевт Доктор на науките Боби Чонгов, преподавател в областта на шрот методиката.

Прегледите ще бъдат извършвани с цел навременна диагностика на гръбначни изкривявания при подрастващите. Забавяне в установяването на такова заболяване може да има трайни последици върху здравето и начина на живот, както и да доведе до хирургични намеси и дори инвалидизация. Често тези коварни заболявания остават скрити от родителите, тъй като протичат асимптоматично и могат да бъдат забелязания в ранен стадий само от специалист.

Днес рехабилитацията е развита до степен, в която способства ефективното лечение на гръбначни изкривявания чрез методи като корсетолечение и специфична индивидуална гимнастика. Шансовете процесите на изкривявания да са обратими значително се повишават при навременна диагностика и стартиране на рехабилитация.

Нашата мисия е да помагаме на хората и за нас би било истинско щастие да помогнем на максимално много деца в два дни, посветени изцяло на тях. Затова ви молим да споделите това събитие, за да достигне до максимално много хора. Децата са нашето бъдеще и наш дълг е да се грижим за тях!

Прегледите ще се изпълняват в стриктен график, като молим за разбиране и точност от Ваша страна. Задължително е да направите предварително записване на телефон: 0876 03 42 43 . Моля да ни информирате, ако се наложи даден час да бъде отменен или променен, за да не лишаваме желаещи от възможността за преглед.

Екипът на Център по рехабилитация Physio Health Варна ви пожелаваме здраве и прекрасен ден!"

Източник: https://www.moreto.net

Споделете с нас добрина - ваша или на ваш познат и ние ще я разкажем на страниците на Милостив, за да вдъхновим и други добротворци.

Новини

Търси

Тип новина

  1. Всички
  2. Благотворително събитие
  3. Вдъхновяваща новина
  4. Зов за помощ
  5. Искам да помогна

Категории

  1. Всички
  2. Сираци
  3. Деца с увеждания
  4. Хора с увреждания
  5. Стари хора
  6. Приюти
  7. Кухни за бедни
  8. Социално слаби
  9. Хора със здравословни проблеми
  10. Затворници
  11. Бежанци
  12. Православни храмове
  13. Алкохолно и наркозависими
  14. Други

Тип помощ

  1. Всички
  2. Книги
  3. Лечение
  4. Кръводаряване
  5. Играчки
  6. Лекарства
  7. Облекло и обукви
  8. Хранителни продукти
  9. Мебели
  10. Техника
  11. Финансова помощ
  12. Социални събития
  13. Курсове и обучения
  14. Доброволчески труд
  15. Работа срещу заплащане
  16. Подслон
  17. Култура
  18. Конкурси

Покажи всички новини

Copyright © 2011-2024 milostiv.org
dgamalova