Присъедини се към нас в Facebook English | Присъединете се към нас 

Онкоболен мъж без здравни права заради 130 лв.! (Обновена)

Автор: Милостив | 12.12.2017

Онкоболен мъж без здравни права заради 130 лв.! (Обновена)Само 1 ден след публикуването на по-долната молба за помощ получихме следното съобщение от г-жа Боянова:
Искам да благодаря от името на Пламен. Преведени са парите за осигуровките до края на деня ще са платени и ще се качи платежното. Сметката за тока същи е платена. За нея остава само такса включване. И още една жена изяви желание да му закупи продукти за празниците и ще му ги даде лично. За пореден път се убеждавам, че все още има добри хора. Благодаря на всички които помогнахте и все още звъните на Пламен. Осигуровките и тока са оправени. Дори дамата е пуснала експресна такса включване и вече има ток. БЛАГОДАРЯ ВИ и Весели празнициЕкипът на Милостив също изказва сърдечни благодарности на всички хора, които се отзоваха!


Пламен от София е на 55 години. Мъжът има злокачествено образувание на дясната страна на лицето му. По лекарска диагноза се касае за Нехочкинов синдром на двата максиларни синуса.

Заболяването на Пламен започнало с появата на едно безобидна подутина като бобено зрънце под окото през 2016 г. Тогава той отишъл при личния си лекар, но той изглежда не е успял да забележи сериозността на проблема и го отпратил, успокоявайки го, че това е мастна тъкан, не е нищо сериозно, и скоро ще отмине.

Скоро обаче бобеното зрънце нито изчезнало, нито намаляло, а започнало своето развитие. И така, докато един ден достигнало такива размери на лицето на Пламен, че окото от дясната му страна се затворило... Така през 2017 след посещение при лицево-челюстен хирург в Онкологията става ясно какво е това на лицето му, което го е обезобразило.

Препоръчва му се химио- и лъчетерапия. Здравната каса осигурява неговото лечение, но в момента му се отказва, въпреки че има оценка от 50% ТЕЛК! Не може да ползва здравните си права, защото има няколко месеца назад, за които не е успял да си плати здравните осигуровки. Общата сума с лихвите им е около 130 лв!

Пламен е работил като шофьор в Спешна помощ 2004-2014, след това има няколко месеца общо за 1-2 години, които е бил шофьор по Черноморието. Но оттогава никой не желае да го наеме на работа, дори да мете входовете...

Освен за осигуровките 130-те лв., които не му достигат, неотдавна му спряха тока пред началото на зимата, защото не е в състояние да плати 65 лв.! Да помогнем на Пламен! Който може да помогне на Пламен, да го потърси на телефон – 0877130614.


Удостоверителни документи за състоянието на Пламен Илиев:

а. Епикриза:
, , .

б. ТЕЛК:
, .

Източник:
Снимка: Милостив

Споделете с нас добрина - ваша или на ваш познат и ние ще я разкажем на страниците на Милостив, за да вдъхновим и други добротворци.

Новини

Търси

Тип новина

 1. Всички
 2. Благотворително събитие
 3. Вдъхновяваща новина
 4. Зов за помощ
 5. Искам да помогна

Категории

 1. Всички
 2. Сираци
 3. Деца с увеждания
 4. Хора с увреждания
 5. Стари хора
 6. Приюти
 7. Кухни за бедни
 8. Социално слаби
 9. Хора със здравословни проблеми
 10. Затворници
 11. Бежанци
 12. Православни храмове
 13. Алкохолно и наркозависими
 14. Други

Тип помощ

 1. Всички
 2. Книги
 3. Лечение
 4. Кръводаряване
 5. Играчки
 6. Лекарства
 7. Облекло и обукви
 8. Хранителни продукти
 9. Мебели
 10. Техника
 11. Финансова помощ
 12. Социални събития
 13. Курсове и обучения
 14. Доброволчески труд
 15. Работа срещу заплащане
 16. Подслон
 17. Култура
 18. Конкурси

Покажи всички новини

Copyright © 2011-2022 milostiv.org
dgamalova