Присъедини се към нас в Facebook English | Присъединете се към нас 

Безплатни прегледи за борба с рака организират в УМБАЛ Свети Георги Пловдив

06.02.2024

Безплатни прегледи за борба с рака организират в УМБАЛ Свети Георги ПловдивБезплатни прегледи за риск от онкологични заболявания организират в Клиниката по лъчелечение към УМБАЛ “Свети Георги” ЕАД – Пловдив. Отворените врати ще се проведат от 5 до 7 февруари от 9:00 до 13:00 часа без предварително записан час. Кампанията е по повод Световния ден за борба с рака, който се отбелязва на 4 февруари.

“Денят за борба с рака е добър повод да си припомним колко e важна ролята на профилактичните прегледи. Точно затова насочваме вниманието към тях и организираме безплатни консултации, като възнамеряваме подобни кампании да се осъществяват няколко пъти в годината. Хората трябва да ценят и пазят здравето си, да бъдат информирани и активно да участват в скрининговите програми, а при необходимост да бъдат спокойни, че ще получат подкрепа и качествено лечение, каза новият началник на Клиниката по лъчелечение доц. д-р Веселин Попов, дм.

Той подчерта, че в клиниката се работи с най-висок клас модерна медицинска апаратура и се използват най-новите техники за облъчване, благодарение на което се гарантира персонализирано и ефективно лечение на всеки пациент.

Желаещите могат да заповядат за безплатен преглед в База I на университетската болница на бул. Васил Априлов 15А. След консултация и при необходимост всеки ще бъде насочен за допълнителни изследвания в най-кратки срокове.

Пациентите ще се приемат в обновената сграда, в която от тази седмица е преместена амбулаторията и регистратурата. Целта е да не се смесва пациентопотокът и да се оптимизира работата с постоянно нарастващия брой пациенти, които желаят да се лекуват в клиниката. В следващите седмици предстоi изграждане на пешеходна пътека между двете сгради на клиниката.

Източник: https://podtepeto.com
Снимка: https://podtepeto.com

Споделете с нас добрина - ваша или на ваш познат и ние ще я разкажем на страниците на Милостив, за да вдъхновим и други добротворци.

Новини

Търси

Тип новина

 1. Всички
 2. Благотворително събитие
 3. Вдъхновяваща новина
 4. Зов за помощ
 5. Искам да помогна

Категории

 1. Всички
 2. Сираци
 3. Деца с увеждания
 4. Хора с увреждания
 5. Стари хора
 6. Приюти
 7. Кухни за бедни
 8. Социално слаби
 9. Хора със здравословни проблеми
 10. Затворници
 11. Бежанци
 12. Православни храмове
 13. Алкохолно и наркозависими
 14. Други

Тип помощ

 1. Всички
 2. Книги
 3. Лечение
 4. Кръводаряване
 5. Играчки
 6. Лекарства
 7. Облекло и обукви
 8. Хранителни продукти
 9. Мебели
 10. Техника
 11. Финансова помощ
 12. Социални събития
 13. Курсове и обучения
 14. Доброволчески труд
 15. Работа срещу заплащане
 16. Подслон
 17. Култура
 18. Конкурси

Покажи всички новини

Copyright © 2011-2024 milostiv.org
dgamalova