Присъедини се към нас в  Facebook English | Присъединете се към нас 

Големи спортисти, големи сърца! Над 35 000 лева се събраха за Катрин, благодарение на родни звезди!

30.08.2022

Големи спортисти, големи сърца! Над 35 000 лева се събраха за Катрин, благодарение на родни звезди!Големи спортисти с големи сърца! Така най-кратко може да се опише онова, което се случи в отминалите дни, благодарение на перничанина Радостин Любомиров. Спортният журналист се включи много активно в благотворителната кампания в помощ на Катрин, организирайки търг с вещи на наши спортни звезди. В него се включиха и представители на пернишкия спорт, за което – адмирации!

„Днес голяма част от предметите, лично предоставени от най-големите спортисти на България, поеха към своите притежатели. Те бяха част от огромен търг, който продължи една седмица с цел набиране на средства за едно младо момиче, страдащо от МС, което търси своя път да победи болестта с лечение в Москва.

Официално – събраната сума надхвърля 30 000 лв. Вероятно в следващите часове ще достигне 35 000 лв. Причината за това е, че близо 80% от преводите надхвърлят стойността дадена за съответната вещ.

Това е огромна помощ за Бъдеще за Катрин! Това е сума, която надхвърля и най-смелите ни очаквания.

Продадени бяха 81 артикули.

Най-скъпият беше трикото на Bilyana Dudova, оценено на 3000 лв. И това се случи само 10 минути преди крайния срок на търга.

Всичко това нямаше да стане възможно без участието на българските спортисти, които с цялото си сърце застанаха зад нашата кауза.

Благодаря и на страхотните ми колеги в БНТ Kalin Gugov, Ценко Симов, Monika Simeonova и Lyuba Pashova, които се бориха с цялото си сърце, за да бъдат предметите с един повече. Дори в последния час на търга

Благодарности и за тези, които дариха от личните си колекции със спортни предмети, за да се съберат повече пари в помощ на Катрин.

Благодарности и на екипа на Palms Bet, които внесоха испанска нотка в този търг с четири страхотни предмета.И на Janan Dural, която не спираше да ме насърчава да помогнем на Катрин.“ – написа Радостин, като своеобразен отчет за доброто си дело.

Източник: https://perniknews.com

Новини

Търси

Тип новина

  1. Всички
  2. Благотворително събитие
  3. Вдъхновяваща новина
  4. Зов за помощ
  5. Искам да помогна

Категории

  1. Всички
  2. Сираци
  3. Деца с увеждания
  4. Хора с увреждания
  5. Стари хора
  6. Приюти
  7. Кухни за бедни
  8. Социално слаби
  9. Хора със здравословни проблеми
  10. Затворници
  11. Бежанци
  12. Православни храмове
  13. Алкохолно и наркозависими
  14. Други

Тип помощ

  1. Всички
  2. Книги
  3. Лечение
  4. Кръводаряване
  5. Играчки
  6. Лекарства
  7. Облекло и обукви
  8. Хранителни продукти
  9. Мебели
  10. Техника
  11. Финансова помощ
  12. Социални събития
  13. Курсове и обучения
  14. Доброволчески труд
  15. Работа срещу заплащане
  16. Подслон
  17. Култура
  18. Конкурси

Покажи всички новини

Copyright © 2011-2024 milostiv.org
dgamalova