Присъедини се към нас в Facebook English | Присъединете се към нас 

Благотворителен концерт помага на млад мъж с онкозаболяване

20.10.2022

Благотворителен концерт помага на млад мъж с онкозаболяванеБлаготворителен концерт за набиране на средства в помощ на Деян Спасов, който страда от агресивен мозъчен тумор, организират в Пазарджик. Проявата ще бъде от 19.00 часа днес в Драматично-кукления театър „Константин Величков“ в града.

Деян Спасов е на 37 години. Щастливо женен е от 10 години, любящ баща на две малки дечица – Даниел - на 6 години, и Леа – на почти 5.

Води нормален начин на живот, работи, очаква заслужената си почивка във вила с приятелско семейство през лятната отпуска, планира кръщенето на дъщеричката си.

Но почивката през отпуска се превръща в болничен и търсене на надежда за живот. На 3 август Деян чува най-страшната диагноза и светът му се преобръща. Предстои му най-тежката битка в живота, а у нас не дават голяма надежда, дори отказват вземане на биопсия, заради сложността на случая.

Насочват се към Турция, където е извършена биопсия, като се установява наличие на агресивен злокачествен тумор – Дифузен глиален тумор.

Консилиум от специалисти назначават незабавно прилагане на лъче и химио терапия. Това е първата стъпка в борбата, за да се предодвратят разсейки в мозъка и нарастване на тумора.

За целта Деян ще прекара един месец в Инстанбул, посещавайки клиниката всеки делничен ден за лъчетерапия и приемайки химиотерапията паралелно.

До момента семейството е заплатило със собствени средства и помощ от близки над 15 000 евро за изследванията и първия месец лечение и е непосилно да осигурят нужната сума за последващата терапия. – около 9000 евро за месец лъче и химио терапия.

Близки и приятели на младия мъж призовават хората да го подкрепят, като помогнат за осигуряване на средствата за тази борба, защото тя ще е тежка и дълга.

Сметката, по която се набират средства е дарителска, с цел да е оптимално транспарантно и по предопределение потреблението им.

Дарителска сметка:

BG67UNCR70001525028208

Деян Иванов Спасов

Deyan Ivanov Spasov

Има задействан Pay pal към сметката на Деян.

zaednozadeyan@abv.bg

Благотворителен базар във Facebook: Заедно за Деян!

Източник: https://darik.bg
Снимка: https://darik.bg

Новини

Търси

Тип новина

 1. Всички
 2. Благотворително събитие
 3. Вдъхновяваща новина
 4. Зов за помощ
 5. Искам да помогна

Категории

 1. Всички
 2. Сираци
 3. Деца с увеждания
 4. Хора с увреждания
 5. Стари хора
 6. Приюти
 7. Кухни за бедни
 8. Социално слаби
 9. Хора със здравословни проблеми
 10. Затворници
 11. Бежанци
 12. Православни храмове
 13. Алкохолно и наркозависими
 14. Други

Тип помощ

 1. Всички
 2. Книги
 3. Лечение
 4. Кръводаряване
 5. Играчки
 6. Лекарства
 7. Облекло и обукви
 8. Хранителни продукти
 9. Мебели
 10. Техника
 11. Финансова помощ
 12. Социални събития
 13. Курсове и обучения
 14. Доброволчески труд
 15. Работа срещу заплащане
 16. Подслон
 17. Култура
 18. Конкурси

Покажи всички новини

Copyright © 2011-2024 milostiv.org
dgamalova