Присъедини се към нас в Facebook English | Присъединете се към нас 

Дариха учебници и помагала на училището в Кула

25.10.2023

Дариха учебници и помагала на училището в КулаДарение на учебници и учебни помагала по счетоводство, информационни технологии, икономика и икономическа информатика получиха учениците от СУ "Васил Левски" в град Кула. Дарението е от името на "Ветрослав" ЕООД, инвеститор на вятърен парк "Ветрослав" в село Големаново. Като част от разбирането си за необходимостта от сътрудничество и партньорство с местната общност, от фирмата са поели ангажимент за провеждане на дългосрочна социална програма, имаща за цел подпомагане развитието на община Кула и местното население.

Предвидено е реализирането на различни дарителски инициативи, които да подобряват средата и качеството на живот на местното население в дългосрочен план. Приоритетно ще бъдат подкрепяни инициативи в сферата на образованието, здравеопазването, спорта, както и подпомагането на хора от уязвими социални групи. Миналата година дружеството представи инвестиционно намерение в община Кула, предвиждащо изграждането на вятърен парк, който ще бъде разположен в землището на село Големаново и е с проектна инсталирана мощност от 100 МW. Проектът ще се състои от вятърни генератори, подстанция, съоръжения за съхранение на електрическа енергия и присъединителна инфраструктура. Общината се включи с 9 общински терени чрез учредяване на възмездно право на строеж, право на ползване и сервитути за въртящите се части на вятърните генератори.

Източник: https://bnr.bg
Снимка: https://bnr.bg

Споделете с нас добрина - ваша или на ваш познат и ние ще я разкажем на страниците на Милостив, за да вдъхновим и други добротворци.

Новини

Търси

Тип новина

 1. Всички
 2. Благотворително събитие
 3. Вдъхновяваща новина
 4. Зов за помощ
 5. Искам да помогна

Категории

 1. Всички
 2. Сираци
 3. Деца с увеждания
 4. Хора с увреждания
 5. Стари хора
 6. Приюти
 7. Кухни за бедни
 8. Социално слаби
 9. Хора със здравословни проблеми
 10. Затворници
 11. Бежанци
 12. Православни храмове
 13. Алкохолно и наркозависими
 14. Други

Тип помощ

 1. Всички
 2. Книги
 3. Лечение
 4. Кръводаряване
 5. Играчки
 6. Лекарства
 7. Облекло и обукви
 8. Хранителни продукти
 9. Мебели
 10. Техника
 11. Финансова помощ
 12. Социални събития
 13. Курсове и обучения
 14. Доброволчески труд
 15. Работа срещу заплащане
 16. Подслон
 17. Култура
 18. Конкурси

Покажи всички новини

Copyright © 2011-2024 milostiv.org
dgamalova