Присъедини се към нас в  Facebook English | Присъединете се към нас 

Над 26 500 лв. събраха на бала за каузата Да помогнем на Сиси да проходи

17.10.2023

Над 26 500 лв. събраха на бала за каузата Да помогнем на Сиси да проходиПри огромен успех премина благотворителния бал в подкрепа на каузата „Да помогнем на Сиси да проходи“. Събитието се проведе снощи в ресторант „Ер Ка“, като на него присъстваха над 480 човека, които откликнаха на поканата да помогнат за набирането на средства за лечението на 33-годишната Станислава Петрова от Добрич, която след катастрофа преди близо 4 години е прикована в инвалидна количка.

26 575 лева бяха събрани от бала, който включваше томбола и благотворителен търг с предмети, изработени специално за събитието.
Освен това в сметката на Станислава вече има над 48 хиляди лева. Това значи, че вече са събрани над 75 хиляди лева от необходимите за процедурите в Турция 110 хиляди.

За доброто настроение на присъстващите се погрижиха домакините от орк. „Мега“, група „Старт“, оркестрите „Шувари и „Гочев Бенд“, участниците в "Гласът на България" Александър Петров, Максим Панайотов, Яница Кънева и Теа Йорданова, Клуб за народни танци „Пъстър хоровод“, детска танцова школа „Жътвари“, малките гайдари от СУ „Св. Климент Охридски“ и др.

Организаторите на събитието - Димитър Димитров и Пламена Александрова влязоха в ролята на водещи, а Корнелия Михалева се погрижи да запечата най-хубавите моменти от вечерта.

Каузата бе подкрепена и от актьора Христо Мутафчиев. В понеделник (16 октомври), в ДТ „Йордан Йовков“ ще има и благотворително представление на „Църква за вълци“, от което приходите ще бъдат също за Сиси.

Каузата за Станислава е подкрепена и в Германия. Българи, собственици на Клуб „Параноя“ в град Ноймюнстер, се включват в благотворителната инициатива, като за гостуването тази вечер на певеца Сашо Роман, ще бъде поставена кутия за дарения.

Припомняме, средствата, които се събират, са необходими за лечение на Станислава в Турция, чрез вливане на стволови клетки. Процедурите – 4 вливания и последващата двумесечна рехабилитация струват около 110 хиляди лева.

Друг начин, по който може да се помогне на Сиси, е по Дарителска сметка в банка ОББ клон Добрич.
IBAN: BG36UBBS80021092761840
Титуляр: Станислава Тихомирова Петрова.

Източник: https://dobrudjabg.com

Новини

Търси

Тип новина

  1. Всички
  2. Благотворително събитие
  3. Вдъхновяваща новина
  4. Зов за помощ
  5. Искам да помогна

Категории

  1. Всички
  2. Сираци
  3. Деца с увеждания
  4. Хора с увреждания
  5. Стари хора
  6. Приюти
  7. Кухни за бедни
  8. Социално слаби
  9. Хора със здравословни проблеми
  10. Затворници
  11. Бежанци
  12. Православни храмове
  13. Алкохолно и наркозависими
  14. Други

Тип помощ

  1. Всички
  2. Книги
  3. Лечение
  4. Кръводаряване
  5. Играчки
  6. Лекарства
  7. Облекло и обукви
  8. Хранителни продукти
  9. Мебели
  10. Техника
  11. Финансова помощ
  12. Социални събития
  13. Курсове и обучения
  14. Доброволчески труд
  15. Работа срещу заплащане
  16. Подслон
  17. Култура
  18. Конкурси

Покажи всички новини

Copyright © 2011-2024 milostiv.org
dgamalova