Присъедини се към нас в Facebook English | Присъединете се към нас 

Започна записването на младежи до 29 години за участие в творчески лагери по проект

08.03.2021

Започна записването на младежи до 29 години за участие в творчески лагери по проект От началото на март започна записването на младежи до 29 години за участие в творчески лагери по проект "Младежка арт мрежа", изпълняван по програмата за трансгранично сътрудничество между България и Сърбия. Провеждането на младежките лагери в Княжевац и Белоградчик ще се извърши в шест творчески направления - изобразително изкуство, творческо писане, музика, танц, театър и фотография. За да се включат в творческите лагери младежите трябва да са на възраст от 16 до 29 години, да проявяват интерес в съответното творческо направление и да имат постоянен или настоящ адрес в област Видин, България или съответно в област Зайчар, Сърбия. Проявата няма състезателен характер, а цели в трансграничните райони да се развият знанията и уменията на тези младежи, да се осъществят контакти, които да бъдат и за в бъдеще, а не само еднократно.

"Основната цел на този проект е да се създаде и развие таланта и творческите умения на млади хора от трансграничния район Видин-Зайчар. В няколко творчески направления ще се работи - изобразително изкуство, творческо писане, танци, музика, театър и фотография. Ще се направят лагери, в които менторите ще водят тези творчески лагери. В тези лагери в 6 дни ще се обучават младежите", каза Валери Цветков, председател на Народно читалище „Развитие" в Белоградчик.

Източник: https://bnr.bg
Снимка: https://bnr.bg

Споделете с нас добрина - ваша или на ваш познат и ние ще я разкажем на страниците на Милостив, за да вдъхновим и други добротворци.

Новини

Търси

Тип новина

 1. Всички
 2. Благотворително събитие
 3. Вдъхновяваща новина
 4. Зов за помощ
 5. Искам да помогна

Категории

 1. Всички
 2. Сираци
 3. Деца с увеждания
 4. Хора с увреждания
 5. Стари хора
 6. Приюти
 7. Кухни за бедни
 8. Социално слаби
 9. Хора със здравословни проблеми
 10. Затворници
 11. Бежанци
 12. Православни храмове
 13. Алкохолно и наркозависими
 14. Други

Тип помощ

 1. Всички
 2. Книги
 3. Лечение
 4. Кръводаряване
 5. Играчки
 6. Лекарства
 7. Облекло и обукви
 8. Хранителни продукти
 9. Мебели
 10. Техника
 11. Финансова помощ
 12. Социални събития
 13. Курсове и обучения
 14. Доброволчески труд
 15. Работа срещу заплащане
 16. Подслон
 17. Култура
 18. Конкурси

Покажи всички новини

Copyright © 2011-2024 milostiv.org
dgamalova