Присъедини се към нас в Facebook English | Присъединете се към нас 

Над 300 души дариха кръв за учителката от Асеновград! Дани вече се лекува!

21.02.2020

Над 300 души дариха кръв за учителката от Асеновград! Дани вече се лекува!Съпругът на учителката от Асеновград Йорданка Алешанова, за която беше организирана спешна широка кампания за кръвонабиране, се обърна към екипа на Glas.bg, за да изрази своята благодарност за съдействието, което оказахме за бързото разпространяване на новината. Според него ние, както и всички останали, които отправиха апел за помощ на младата жена, със сигурност сме допринесли за успеха на кампанията.

А кампанията е повече от успешна! Събрани са над 300 дарения, което е два до три пъти необходимото количество дори и за най-продължителното възможно лечение при по-тежки случаи.

"От името на цялото семейство на Дани бих искал да изразя горещи благодарности към всички, които отделиха време, пътуваха, чакаха на опашка и дариха кръв. Бих искал да благодаря и на всички, които ни изпратиха изпратиха любов и подкрепа по друг начин. Дани вече се лекува от днес и се надяваме на бързи подобрения", ни пише Георги Алешанов.

В същото време стотици асеновградчани се чувстват горди и щастливи, че са част от този град.

"Емоционална съм много, по рождение, но цял ден едва сдържам сълзите си, защото толкова много хора, съпричастни към една човешка съдба, не се виждат често в днешно време. Не съм роднина на семейството на Дани, не съм близка с тях, не ги познавам лично, но изпитвам потребност да благодаря на стотиците млади и не толкова млади хора (толкова бяхме в Пловдив, а и в Асеновград, предполагам), които отделиха от времето си, за да дадат частица от себе си на Дани. Мили хора, бъдете здрави, бъдете щастливи. Доброто винаги се връща!", написа Ваня Делева.

Само за 24 часа е имало над 300 дарители, разбра Glas.bg. Благодарим ви, българи! Кампанията приключи, но доброто остава!

Източник: https://glas.bg
Снимка: https://glas.bg

Новини

Търси

Тип новина

 1. Всички
 2. Благотворително събитие
 3. Вдъхновяваща новина
 4. Зов за помощ
 5. Искам да помогна

Категории

 1. Всички
 2. Сираци
 3. Деца с увеждания
 4. Хора с увреждания
 5. Стари хора
 6. Приюти
 7. Кухни за бедни
 8. Социално слаби
 9. Хора със здравословни проблеми
 10. Затворници
 11. Бежанци
 12. Православни храмове
 13. Алкохолно и наркозависими
 14. Други

Тип помощ

 1. Всички
 2. Книги
 3. Лечение
 4. Кръводаряване
 5. Играчки
 6. Лекарства
 7. Облекло и обукви
 8. Хранителни продукти
 9. Мебели
 10. Техника
 11. Финансова помощ
 12. Социални събития
 13. Курсове и обучения
 14. Доброволчески труд
 15. Работа срещу заплащане
 16. Подслон
 17. Култура
 18. Конкурси

Покажи всички новини

Copyright © 2011-2024 milostiv.org
dgamalova