Присъедини се към нас в Facebook English | Присъединете се към нас 

Лили Иванова дари 50 000 лв. на Борис Гуджунов

27.12.2014

Лили Иванова дари 50 000 лв. на Борис ГуджуновПредколедна изненада е спретнала за своя близък приятел Борис Гуджунов естрадната прима Лили Иванова. Легендата е дарила 50 000 лв., инкогнито, на своя колега, който допреди дни береше душа в столична болница. В четвъртък певецът бе изписан от „Софиямед", където се лекуваше последно.

Първо Гуджунов постъпи в „Токуда", оттам го приеха в Александровска болница с диагноза за увредени от диабета няколко вътрешни органа, болни бъбреци, събиране на вода в белия дроб, зле функциониращ черен дроб, подуване на тестисите и тотално увредено сърце.

След като научила, че Гуджунов се бори за живота си, тя не успяла да си намери място от мъка. Две нощи плакала и се въртяла в леглото в ужас, че такива неща могат да се случат на нейни колеги, с които само преди няколко години е пяла на сцена. Затова и Иванова без колебание бръкнала в не малките си спестявания в банката и решила да прати по сметка на певеца цели 50 бона. Идеята й била той не само да успее да плати за следващите си лечения по болници, ами и да си осигури един що-годе стойностен живот, без да се унижава всеки ден да моли за нещо свои приятели и роднини.

В помощ на Гуджунов се е притекла и Йорданка Христова, която организира в негова чест голям благотворителен коледен концерт. Тя мобилизирала цялата гилдия за събитието. С приходите от шоуто 73-годишният Гуджунов, който разполага с джобни от 2 лв. на ден, също ще успее да закрепи тежкото си положение.

Източник: http://www.marica.bg
Снимка: http://www.marica.bg

Споделете с нас добрина - ваша или на ваш познат и ние ще я разкажем на страниците на Милостив, за да вдъхновим и други добротворци.

Новини

Търси

Тип новина

 1. Всички
 2. Благотворително събитие
 3. Вдъхновяваща новина
 4. Зов за помощ
 5. Искам да помогна

Категории

 1. Всички
 2. Сираци
 3. Деца с увеждания
 4. Хора с увреждания
 5. Стари хора
 6. Приюти
 7. Кухни за бедни
 8. Социално слаби
 9. Хора със здравословни проблеми
 10. Затворници
 11. Бежанци
 12. Православни храмове
 13. Алкохолно и наркозависими
 14. Други

Тип помощ

 1. Всички
 2. Книги
 3. Лечение
 4. Кръводаряване
 5. Играчки
 6. Лекарства
 7. Облекло и обукви
 8. Хранителни продукти
 9. Мебели
 10. Техника
 11. Финансова помощ
 12. Социални събития
 13. Курсове и обучения
 14. Доброволчески труд
 15. Работа срещу заплащане
 16. Подслон
 17. Култура
 18. Конкурси

Покажи всички новини

Copyright © 2011-2023 milostiv.org
dgamalova