Присъедини се към нас в  Facebook English | Присъединете се към нас Национален конкурс за рисунка "Рождество Христово“Организатори: Богословски факултет на СУ „Св. Климент Охридски“, Aтелие – галерия „Арт Муза“ и сдружение „Милостив“, с благословението на протойерей о. Сава Кокудев

Период: 7.11.2019 - 22.12.2019

Описание:
Конкурсът е за рисунка на тема: „Рождество Христово“ и се обявява за трета поредна година. Наближава вторият по значимост християнски празник. Нека се подготвим за него с рисунки, които да представят християнската същност на голямото събитие. Размерът на рисунките и материалите за изпълнение са по избор. Могат да участват деца от 3 до 19 години и възрастни над 19 г. с до две рисунки в съответните възрастови групи:
1. От 4 до 6 години.
2. От I до IV клас.
3. От V до VII клас.
4. От VIII до XII клас.
5. Над 19 г.

Рисунките да се изпращат до 01.12.19 на имейл: art_muza@abv.bg и на фейсбук страница: Конкурс Рождество Христово за журиране на първи етап. Да се напишат в лично съобщение трите имена, възраст на автора, име на рисунката, техника и размери, адрес – пощенски и електронен, име на школата или ръководителя, ако има такива. Всички рисунки ще бъдат качени на феисбук страницата на конкурса и на галерия „Арт Муза“.

Избраните участници на първи етап ще бъдат уведомени с имейл или съобщение във фейсбук и трябва да изпратят рисунките до 05.12.19 на адрес: София, 1000, ул. “11 август“ 23, галерия „Арт Муза“ (Николинка Климукова) и на Еконт, офис „Раковска“ 79 за провеждане на втория етап на конкурсa. След литургия на 22.12.19 ще се връчат наградите и ще се открие изложба във фоайето на Богословския факултет на СУ „Св. Кл. Охридски“ с наградените рисунки. Всички участници ще получат грамота за участие и диплом за наградените и за ръководителите на школи, които ще се връчат лично на откриването или ще се изпратят по пощата за сметка на участника. Моля, желаешите да получат грамота, да го заявят и да посочат адрес за изпращане. Наградените творби остават за организаторите на конкурса.

Конкурсът ще се проведе на три етапа:
1. Изпращане на рисунките на имейл: art_muza@abv.bg и на фейсбук страница: конкурс Рождество Христово: до 01 декември 2019г.
1.2. Журиране до 5 декември и обявяване на резултатите.
2. Изпращане до 10 декември 2019 г. на адрес: София, ул. „11 август“ 23, галерия „Арт Муза“ или Еконт, офис „Раковска“ 79, Николинка Климукова, на избраните рисунки за участие във втория етап на конкурса.
2.2. Журиране и обявяване на резултатите до 17 декември 2019 г.
3. Изложба и награждаване на 22 декември, неделя след литургия.

Нина Климукова: 0877544662
Email: art_muza@abv.bg
Facebook: Галерия Арт Муза
фейсбук страница: Конкурс Рождество Христово


Copyright © 2011-2023 milostiv.org
dgamalova