Милостив - платформа за благотворителност и социална дейност :: Дарения 
Присъедини се към нас в  Facebook English | Присъединете се към нас 

Дейността на Милостив се поддържа финансово изцяло от членовете на организацията и от дарения. Преди да публикуваме призив за помощ, ние проверяваме случая и, когато имаме възможност, се запознаваме лично с човека. На призивите, които публикуваме почти ежедневно, предоставяме банковите сметки директно на бенефициентите.

Единствената целегодишно активна кауза, за която призоваваме дарителите да използват сметката на Сдружение Милостив е ежегодната ни инициатива Добротворчество - стипендии за младежи в неравностойно положение, които желаят да учат висше образование (milostiv.org/dobrotvorchestvo-2021). Стипендиите се набират изцяло от частни лица и фирми.

Ако желаете и имате възможност да дарите средства на студентите, бихте могли да преведете сума по ваше желание на банковата сметка на Сдружение Милостив, която е посочена по-долу, или, ако поемате цялата стипендия на един или повече студенти, бихте могли директно да преведете парите по сметка на младежа. И като дарител можете да прочетете мотивационните писма на участниците и да изберете сами на кого желаете да помогнете. Ние ще се погрижим да ви предоставим документи, доказващи, че младежът има финансови затруднения.

Като организатори ние работим като доброволци безвъзмездно и всички постъпили средства на сметката на сдружението се използват единствено за стипендиите. Не се удържат средства за административни такси или възнаграждения. За да сте сигурни в това как се изразходват вашите дарения, всички банкови транзакции на сметката на сдружение Милостив се публикуват в таблицата, която може да видите по-надолу.

Ще се радваме ако имате възможност и желание да се включите и вие, за да можем заедно да помогнем на повече младежи да се образоват, да развиват талантите си и да изживеят по-пълноценно живота си, допринасяйки по този начин и за нашето общество. И за нашия свят.

Банкова сметка на Сдружение "СНЦ Милостив" (ЕИК 177128501)
IBAN: BG42STSA93001527774166
BIC: STSABGSF
Банка: Банка ДСК
Основание: Стипендия

PayPal

Молим да отбележите "Стипендия" в описанието при банков превод или през PayPal (На втората страница при правене на дарение изберете опция "Description / Описание за дарението" и напишете "Стипендия"), за да знаем за коя инициатива да бъдат пренасочени средствата.

Освен стипендия Добротворчество съдействахме на множество дарители на компютри и лаптопи да предоставят техниката на Домове и Центрове за деца. До май 2019 г. сме спомогнали за дарението на 43 лаптопа, 232 компютъра и 196 монитора за деца от институциите (milostiv.org/computers).

Благодарим сърдечно на всички дарители от името на децата и младежите, на които поне с малко сме успели да помогнем заедно.

Медийна подкрепаМащабни дарения


   

Николета Андреева
Владислав Михов
Корпоративни даренияВсички финансови дарения и транзакции

В отделните табове на таблицата сме публикували финансовите транзакции, свързани със стипендии Добротворчество за всяка учебна година. В таб "Каузи на милостив" са останалите транзакции, свързани с членски внос на сдружение Милостив или преводи, при които не е посочено, че желаят да се използва за стипендия Добротворчество, както и такси, удържани от банката. Информацията за транзакциите се обновява всеки месец.Copyright © 2011-2024 milostiv.org
dgamalova