Присъедини се към нас в  Facebook English | Присъединете се към нас 

Зрелостници от Добрич дариха средства за болно от левкемия дете

Автор: fsgdobrich.org | 21.05.2018

Зрелостници от Добрич дариха средства за болно от левкемия детеНа 15.05.2018 г. Финансово-стопанска гимназия „ Васил Левски“ изпрати с тържествен концерт своите зрелостници. Пред погледите на много родители, гости, учители и ученици абитуриентите от XII А с класен ръководител Веселин Божков, XII Б с класен ръководител Светла Атанасова, XII В с класен ръководител Валерия Миланова, XII Г с класен ръководител Марияна Димитрова, XII Д с класен ръководител Ивелина Милчева посрещнаха училищното знаме.

Учениците от XII В клас решиха на своето изпращане да дойдат със символични тениски и да дарят част от парите за своите тоалети за благотворителност. „Изключително съм горда от учениците си, това е едно голямо обръщане на традициите и начина на мислене на децата, изключително благородно”, сподели класният им ръководител Валерия Миланова.

Събраната сума е в размер на 1200 лева, която вече е дарена за лечението на седеммесечната Мартина Петрова, която е болна от остра лимфобластна левкемия и в момента се лек. С много вълнение и любов от името на родителите на зрелостниците Красимира Атанасова поднесе поздравления. Директорът на гимназията инж. Ангел Христов изтъкна, че за такива моменти като днешния, когато учениците вече са на прага на живота, си струва да бъдеш учител.

На Яна Димитрова от XII „Б“ клас бе връчена грамота за отличен успех и високи постижения през целия период на нейното обучение в гимназията. На фона на прекрасното изпълнение на ученичката от XI „В” клас Елеонора Иванова „Вървят ли двама“, нашите абитуриенти изтанцуваха своя последен танц в двора на училището.

Много радост донесе и участието на художествения състав на ученици от нашето училище с ръководител Николинка Савова, които поведоха и традиционното хоро на края на тържеството.

На добър час, момичета и момчета! Никога не забравяйте своето училище и знанията, които сте получили тук. Гордейте се, че сте възпитаници на Финансово-стопанска гимназия!

Източник: http://fsgdobrich.org
Снимка: http://fsgdobrich.org

Новини

Търси

Тип новина

  1. Всички
  2. Благотворително събитие
  3. Вдъхновяваща новина
  4. Зов за помощ
  5. Искам да помогна

Категории

  1. Всички
  2. Сираци
  3. Деца с увеждания
  4. Хора с увреждания
  5. Стари хора
  6. Приюти
  7. Кухни за бедни
  8. Социално слаби
  9. Хора със здравословни проблеми
  10. Затворници
  11. Бежанци
  12. Православни храмове
  13. Алкохолно и наркозависими
  14. Други

Тип помощ

  1. Всички
  2. Книги
  3. Лечение
  4. Кръводаряване
  5. Играчки
  6. Лекарства
  7. Облекло и обукви
  8. Хранителни продукти
  9. Мебели
  10. Техника
  11. Финансова помощ
  12. Социални събития
  13. Курсове и обучения
  14. Доброволчески труд
  15. Работа срещу заплащане
  16. Подслон
  17. Култура
  18. Конкурси

Покажи всички новини

Copyright © 2011-2024 milostiv.org
dgamalova