Присъедини се към нас в  Facebook English | Присъединете се към нас 

Започна благотворителна кампания Мартеници 2018 във Варна

Автор: moreto.net | 30.01.2018

Започна благотворителна кампания Мартеници 2018 във ВарнаВ навечерието на традиционния български празник Баба Марта, започна поредната инициатива на Фондация „Св. Св. Константин и Елена“ за продажба на мартеници с благотворителна цел.

Кампанията е в подкрепа на деца, младежи и девойки в неравностойно положение, със специални потребности и лишени от родителска грижа.

Каталогът тази година предлага над 6 хиляди ръчно изработени мартеници, обединени в 60 модела – универсални, за ръка, за ревер, за кола, за офиса, за дома.

Всяка от мартениците е специална, защото в нея е вложена любов, въображение, търпение и защото е създадена с кауза – да помогне на дете.

Моделите са изработени и дарени безвъзмездно на Фондацията от Марица Гърдева – общински съветник от Общински съвет – Варна.

Материалите са естествени – използвани са вълна, памук, коприна, дървени декоративни елементи, материали от природата. Сред моделите можете да намерите подходящи за семейството, за приятелите, за колегите, за Вашите бизнес партньори или клиенти.

За поръчка, моля попълнете заявката и я изпратете на e-mail: foundation@stconstantine.bg. За повече информация относно кампанията, моля свържете се с нас: тел.: 052 663 706. Събраните средства от инициативата ще бъдат вложени в реализацията на нови творчески ателиета за децата от ЦНСТ „Другарче“, за организацията на свободното време и летните лагери на децата от ЦНСТ „Изгрев“ и Дом „Княгиня Надежда“, както и за осъществяването на спортните празници, в които ще участват през 2018 година възпитаниците на Помощното училище с интернат „Св. Св. Кирил и Методий“ в с. Кривня.

Източник: http://www.moreto.net
Снимка: http://www.moreto.net

Новини

Търси

Тип новина

  1. Всички
  2. Благотворително събитие
  3. Вдъхновяваща новина
  4. Зов за помощ
  5. Искам да помогна

Категории

  1. Всички
  2. Сираци
  3. Деца с увеждания
  4. Хора с увреждания
  5. Стари хора
  6. Приюти
  7. Кухни за бедни
  8. Социално слаби
  9. Хора със здравословни проблеми
  10. Затворници
  11. Бежанци
  12. Православни храмове
  13. Алкохолно и наркозависими
  14. Други

Тип помощ

  1. Всички
  2. Книги
  3. Лечение
  4. Кръводаряване
  5. Играчки
  6. Лекарства
  7. Облекло и обукви
  8. Хранителни продукти
  9. Мебели
  10. Техника
  11. Финансова помощ
  12. Социални събития
  13. Курсове и обучения
  14. Доброволчески труд
  15. Работа срещу заплащане
  16. Подслон
  17. Култура
  18. Конкурси

Покажи всички новини

Copyright © 2011-2024 milostiv.org
dgamalova