Присъедини се към нас в  Facebook English | Присъединете се към нас 

Предстои благотворителен концерт за „Вяра, Надежда и Любов“ в Пазарджик

Автор: pzdnes.com | 03.05.2017

Предстои благотворителен концерт за „Вяра, Надежда и Любов“ в ПазарджикНа 9 май 2017 г. (вторник) в град Пазарджик ще се проведе Благотворителен концерт в подкрепа на Дневен център за деца с увреждания „Вяра, Надежда и Любов“. Концертът ще се състои в Драматично-куклен театър „Константин Величков“ от 19.00 ч.

В него ще вземат участие танцови състави от гр.Пазарджик и областта. Участие са потвърдили от Ансамбъл “ Пазарджик „, Представителен танцов състав “ Чудесия“, Представителен танцов състав „Детство“, Представителен танцов състав “ Чавдар“, Танцова формация “ Хорце „, Танцов състав “ Елша“, село Елшица.

Освен танцова програма участие в концерта са предвидени изпълнения на Васил Вълканов и Айшенур, както и Представителна формация за автентичен фолклор “ Гласовете на Орфей“ – гр.Пазарджик, които ще зарадват зрителите със своето творчество.

Целта на благотворителното събитие е да бъдат събрани средства за дневния център за деца с увреждания. Това ще стане като зрителите могат да закупят покани с благотворителна цел на стойност 3 лв., с които да присъстват на концерта. Тези покани могат да бъдат намерени засега, само в кафето срещу болница “ Хигия „, а в деня на събитието ще могат да се закупят и на място в театъра.

Освен чрез стойността на поканите хората, които желаят могат да направят своите дарения и в специалните кутии, които ще бъдат поставени във фоайето на театъра в деня на концерта.
Със всички събрани средства от поканите и от дарения ще бъдат закупени инвалидни колички и уреди за рехабилитация, които са необходими на центъра.

Източник: http://pzdnes.com
Снимка: http://pzdnes.com

Споделете с нас добрина - ваша или на ваш познат и ние ще я разкажем на страниците на Милостив, за да вдъхновим и други добротворци.

Новини

Търси

Тип новина

  1. Всички
  2. Благотворително събитие
  3. Вдъхновяваща новина
  4. Зов за помощ
  5. Искам да помогна

Категории

  1. Всички
  2. Сираци
  3. Деца с увеждания
  4. Хора с увреждания
  5. Стари хора
  6. Приюти
  7. Кухни за бедни
  8. Социално слаби
  9. Хора със здравословни проблеми
  10. Затворници
  11. Бежанци
  12. Православни храмове
  13. Алкохолно и наркозависими
  14. Други

Тип помощ

  1. Всички
  2. Книги
  3. Лечение
  4. Кръводаряване
  5. Играчки
  6. Лекарства
  7. Облекло и обукви
  8. Хранителни продукти
  9. Мебели
  10. Техника
  11. Финансова помощ
  12. Социални събития
  13. Курсове и обучения
  14. Доброволчески труд
  15. Работа срещу заплащане
  16. Подслон
  17. Култура
  18. Конкурси

Покажи всички новини

Copyright © 2011-2024 milostiv.org
dgamalova