Присъедини се към нас в  Facebook English | Присъединете се към нас 

Благотворителен търг от шампиони в подкрепа на болна майка

16.07.2019

Благотворителен търг от шампиони в подкрепа на болна майка Благотворителен търг под надслов "Станимира Петрова и шампиони" организира асеновградската спортистка, заслужила си безапелационно първото място в надпреварата по бокс за жени на Европейските олимпийски игри в Минск, Беларус. Идеята на Станимира е да се помогне на една жена, която се нуждае от средства за лечение, да сбъдне мечтата си - отново да може да ходи.

Йорданка Митева от Ямбол е претърпяла тежка катастрофа, която е променила целия й живот. Вследствие на травмите си, жената е останала с обездвижени крайници. Тя е майка на две деца, които отглежда сама и те разчитат изцяло на нея. И в този момент единствената мечта на жената е да бъде здрава и пълноценна. Възможността това да се случи е само чрез провеждане на скъпоструващо лечение в чужбина, което тя не може да си позволи.

Станимира Петрова е станала посланик на фондация „Докосни щастието“, като е осиновила каузата на Йорданка Митева. "Аз избрах да я подкрепя в нейната битка и заедно да спечелим", каза боксьорката. И понеже заедно хората са по-силни, тя и други шампиони се обединяват в името на благотворителността и доброто. Всеки от спортистите, подкрепилите каузата на Йорданка, ще дари своя скъпа вещ, като ръкавици, медал, екип или друго, която представлява безценен спомен от звезден миг в кариерата му. Те ще бъдат обявени на онлайн търг в дарителската Facebook страница на жената „Да победим заедно с Йорданка“.

Вещите ще бъдат публикувани на групи. Търгът ще е с продължителност 20 дни от датата на обявяването му. След като изтече първият етап ще последват и следващи с нови вещи и отново всеки ще може да наддава в срок от 20 дни. Тази практика ще продължи докато бъдат изчерпани артикулите. Търгът ще стартира до няколко дни, а след изтичане периода за наддаване и на последната обявена вещ, отново в официалната страница ще бъде публикувана информация за събраните и дарени на Йорданка Митева средства, обясни за Actualno.com Станимира Петрова.

Източник: https://www.actualno.com

Новини

Търси

Тип новина

  1. Всички
  2. Благотворително събитие
  3. Вдъхновяваща новина
  4. Зов за помощ
  5. Искам да помогна

Категории

  1. Всички
  2. Сираци
  3. Деца с увеждания
  4. Хора с увреждания
  5. Стари хора
  6. Приюти
  7. Кухни за бедни
  8. Социално слаби
  9. Хора със здравословни проблеми
  10. Затворници
  11. Бежанци
  12. Православни храмове
  13. Алкохолно и наркозависими
  14. Други

Тип помощ

  1. Всички
  2. Книги
  3. Лечение
  4. Кръводаряване
  5. Играчки
  6. Лекарства
  7. Облекло и обукви
  8. Хранителни продукти
  9. Мебели
  10. Техника
  11. Финансова помощ
  12. Социални събития
  13. Курсове и обучения
  14. Доброволчески труд
  15. Работа срещу заплащане
  16. Подслон
  17. Култура
  18. Конкурси

Покажи всички новини

Copyright © 2011-2024 milostiv.org
dgamalova