Присъедини се към нас в  Facebook English | Присъединете се към нас 

Младежи от Варна с прекрасен Коледен жест към хора в нужда

30.12.2019

Младежи от Варна с прекрасен Коледен жест към хора в нуждаМладежи от CreatorsDanceCenter организираха дарителска кампания в навечерието на светлите Коледни и Новогодишни празници, а благородната инициатива бе подкрепена от верига хипермаркети във Варна, научи Varna24.bg.

По инициатива на Христо Хаджимихайлов, ръководител на центъра, клиенти на магазина даряваха част от закупените продукти за хора в нужда, а стопаните на търговската верига от своя страна удвоиха и утроиха събраните дарения, за да зарадват и стоплят повече нуждаещи се варненци.

Ето какво споделиха младежите с добри сърца след акцията:

"Събрахме се и организирахме едно от последните си чудеса за тази година и по - специално за Коледа.

Направихме подаръци за тези, които имат нужда от помощ под формата на продукти в торбички, а към тях залепихме десет хубави усмивки обиколени в кутийка и топка за коледна елха. Бихме искали да сме пример за нашите деца и да можем да развием в тях качества, свързани с добротата и мъдростта.

Отне ни цял един ден да сформираме група от доброволци от CreatorsDanceCenter, да посетим магазини, да подканим да се включат и външни хора, да обиколим града и да раздадем всичко.

В процеса се включиха малки и големи, деца и родители, случайни минувачи. Всички те бяха с големи сърца и започнаха да пълнят количките, които бяхме приготвили.

Успяхме да заснемем някои от тях и бихме искали да ви ги покажем, защото това са най - красивите лица, тези които носят усмивка другиму.

Благодарим от сърце на замесените.

Hristo Hadjimihaylov, Симеон Благоев, Kalina K. Bogoeva; Албена, Мартин и Вики; семейство Сестримски; Ники Иванов; Влади и Надя - Тодорови; Ками и Лони; Stoyan Diana Stoyanovi Теменужка Решовска - психолог и психотерапевт Милен Великов, Silvia Ivanova, Zlatina Ilieva, Antoniq Horozova, Таня Райнова; Nikolai Dimitrov Мира и Ели; Dimo Ivanov и Женя; Вероника и Соня Георгиеви;"

Източник: https://www.varna24.bg

Споделете с нас добрина - ваша или на ваш познат и ние ще я разкажем на страниците на Милостив, за да вдъхновим и други добротворци.

Новини

Търси

Тип новина

  1. Всички
  2. Благотворително събитие
  3. Вдъхновяваща новина
  4. Зов за помощ
  5. Искам да помогна

Категории

  1. Всички
  2. Сираци
  3. Деца с увеждания
  4. Хора с увреждания
  5. Стари хора
  6. Приюти
  7. Кухни за бедни
  8. Социално слаби
  9. Хора със здравословни проблеми
  10. Затворници
  11. Бежанци
  12. Православни храмове
  13. Алкохолно и наркозависими
  14. Други

Тип помощ

  1. Всички
  2. Книги
  3. Лечение
  4. Кръводаряване
  5. Играчки
  6. Лекарства
  7. Облекло и обукви
  8. Хранителни продукти
  9. Мебели
  10. Техника
  11. Финансова помощ
  12. Социални събития
  13. Курсове и обучения
  14. Доброволчески труд
  15. Работа срещу заплащане
  16. Подслон
  17. Култура
  18. Конкурси

Покажи всички новини

Copyright © 2011-2024 milostiv.org
dgamalova