Присъедини се към нас в  Facebook English | Присъединете се към нас 

Tоп хирурзи ще проведат обучителен курс през септември

14.08.2019

Tоп хирурзи ще проведат обучителен курс през септември Световен отбор от топ хирурзи на Световната лапароскопска асоциация ще участва за първи път в Европейския годишен конгрес по роботизирана гинекологична хирургия, чието единадесето издание ще се проведе от 26 до 28 септември в Аулата на Софийски университет „Св. Климент Охридски“ под егидата на Медицински университет – Плевен. В научната програма на форума топ хирурзите ще участват със специална интерактивна сесия „Хирургически изненади“. Преди Конгреса те ще посетят Медицински университет – Плевен за провеждане на предконгресен обучителен курс на 24 и 25 септември 2019 г.

Европейският годишен конгрес по роботизирана гинекологична хирургия ще се проведе под мотото „Отвъд границите“. Заложеното послание е заедно да „прескочим границите“ на стандартното мислене, на класическата медицина и конвенционалната хирургия.

Събитието се организира под егидата на Медицински университет – Плевен и Българската асоциация по минимално инвазивна гинекологична хирургия (БАМИГХ). Проф. Славчо Томов, Ректор на МУ-Плевен, член за втори мандат на Съвета на Европейската асоциация по роботизирана гинекологична хирургия SERGS, е председател на научния комитет на форума. Проф. Григор Горчев, Почетен ректор на МУ-Плевен, е президент на конгреса в България.

Форумът ще привлече в нашата страна цяла плеяда от най-изтъкнатите хирурзи от САЩ и Европа в сферата на минимално инвазивната и робот-асистираната хирургия, които ще изнесат пленарни доклади, споделяйки своя опит и визия за развитието на новите технологии и роботиката. Очаква се в конгреса да вземат участие над 300 специалисти от цял свят, както и много български лекари и студенти по медицина. За първи път в европейския форум по роботика ще участва т. нар. Специално за българските студенти, специализанти и лекари-специалисти организационният комитет е предвидил преференциални такси за регистрация: https://sofia.sergs.org/registration/

- Ранна регистрация до 30 юли 2019 – 150 € специалист; 50 € стажант и медицинска сестра;
- Регистрация до 20 септември 2019 – 200 € специалист; 70 € стажант и медицинска сестра;
- Регистрация на място – 250 € специалист; 100 € стажант и медицинска сестра.

Източник: https://infopleven.com

Новини

Търси

Тип новина

  1. Всички
  2. Благотворително събитие
  3. Вдъхновяваща новина
  4. Зов за помощ
  5. Искам да помогна

Категории

  1. Всички
  2. Сираци
  3. Деца с увеждания
  4. Хора с увреждания
  5. Стари хора
  6. Приюти
  7. Кухни за бедни
  8. Социално слаби
  9. Хора със здравословни проблеми
  10. Затворници
  11. Бежанци
  12. Православни храмове
  13. Алкохолно и наркозависими
  14. Други

Тип помощ

  1. Всички
  2. Книги
  3. Лечение
  4. Кръводаряване
  5. Играчки
  6. Лекарства
  7. Облекло и обукви
  8. Хранителни продукти
  9. Мебели
  10. Техника
  11. Финансова помощ
  12. Социални събития
  13. Курсове и обучения
  14. Доброволчески труд
  15. Работа срещу заплащане
  16. Подслон
  17. Култура
  18. Конкурси

Покажи всички новини

Copyright © 2011-2024 milostiv.org
dgamalova