Присъедини се към нас в  Facebook English | Присъединете се към нас 

Лили Иванова дари 50 000 лв. на Борис Гуджунов

27.12.2014

Лили Иванова дари 50 000 лв. на Борис ГуджуновПредколедна изненада е спретнала за своя близък приятел Борис Гуджунов естрадната прима Лили Иванова. Легендата е дарила 50 000 лв., инкогнито, на своя колега, който допреди дни береше душа в столична болница. В четвъртък певецът бе изписан от „Софиямед", където се лекуваше последно.

Първо Гуджунов постъпи в „Токуда", оттам го приеха в Александровска болница с диагноза за увредени от диабета няколко вътрешни органа, болни бъбреци, събиране на вода в белия дроб, зле функциониращ черен дроб, подуване на тестисите и тотално увредено сърце.

След като научила, че Гуджунов се бори за живота си, тя не успяла да си намери място от мъка. Две нощи плакала и се въртяла в леглото в ужас, че такива неща могат да се случат на нейни колеги, с които само преди няколко години е пяла на сцена. Затова и Иванова без колебание бръкнала в не малките си спестявания в банката и решила да прати по сметка на певеца цели 50 бона. Идеята й била той не само да успее да плати за следващите си лечения по болници, ами и да си осигури един що-годе стойностен живот, без да се унижава всеки ден да моли за нещо свои приятели и роднини.

В помощ на Гуджунов се е притекла и Йорданка Христова, която организира в негова чест голям благотворителен коледен концерт. Тя мобилизирала цялата гилдия за събитието. С приходите от шоуто 73-годишният Гуджунов, който разполага с джобни от 2 лв. на ден, също ще успее да закрепи тежкото си положение.

Източник: http://www.marica.bg
Снимка: http://www.marica.bg

Споделете с нас добрина - ваша или на ваш познат и ние ще я разкажем на страниците на Милостив, за да вдъхновим и други добротворци.

Новини

Търси

Тип новина

  1. Всички
  2. Благотворително събитие
  3. Вдъхновяваща новина
  4. Зов за помощ
  5. Искам да помогна

Категории

  1. Всички
  2. Сираци
  3. Деца с увеждания
  4. Хора с увреждания
  5. Стари хора
  6. Приюти
  7. Кухни за бедни
  8. Социално слаби
  9. Хора със здравословни проблеми
  10. Затворници
  11. Бежанци
  12. Православни храмове
  13. Алкохолно и наркозависими
  14. Други

Тип помощ

  1. Всички
  2. Книги
  3. Лечение
  4. Кръводаряване
  5. Играчки
  6. Лекарства
  7. Облекло и обукви
  8. Хранителни продукти
  9. Мебели
  10. Техника
  11. Финансова помощ
  12. Социални събития
  13. Курсове и обучения
  14. Доброволчески труд
  15. Работа срещу заплащане
  16. Подслон
  17. Култура
  18. Конкурси

Покажи всички новини

Copyright © 2011-2024 milostiv.org
dgamalova